Ungaria - Prețul ouălor cade puternic într-o singură zi. Găselnița Guvernului Orban

Ungaria - Prețul ouălor cade puternic într-o singură zi. Găselnița Guvernului Orban
Thomas Dincă
Thomas Dincă
scris 2 aug 2023

Prețul ouălor a scăzut puternic în Ungaria într-o singură zi, de la 63 la 45 forinți cutia de 10 bucăți, după ce Guvernul a introdus, pe rând, o serie de măsuri pentru a încerca să reducă inflația, de la plafoane de preț la promoții obligatorii și, mai nou, un sistem de monitorizare a prețurilor online. 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Autoritatea de Concurență a spus că acest lucru arată că sistemul de monitorizare a prețurilor va continua să „protejeze familiile maghiare de creșterile de prețuri după 1 august, contribuind astfel la diminuarea inflației”. 

Ungaria reactionează virulent după restricțiile la vize puse de SUA: „Biden se răzbună pe maghiari” CITEȘTE ȘI Ungaria reactionează virulent după restricțiile la vize puse de SUA: „Biden se răzbună pe maghiari”

Potrivit ultimelor date, numărul de vizitatori unici pe platforma online de monitorizare a prețurilor a depășit deja 750.000 persoane, care au descărcat și au interacționat cu site-ul de aproximativ 52 de milioane de ori.

Schema de plafonare a prețurilor din Ungaria s-a încheiat astăzi, după 17 luni. 

viewscnt
Afla mai multe despre
ungaria
oua