VIDEO Bilanțul victimelor în cazul avionului care a luat foc la Moscova a ajuns la 41 de morți

VIDEO Bilanțul victimelor în cazul avionului care a luat foc la Moscova a ajuns la 41 de morți
scris 6 mai 2019

Patruzeci și unu de persoane au murit după ce un avion a efectuat o aterizare de urgență și a luat foc la aeroportul Sheremetyevo din Moscova.

În imagini pot fi văzuți pasageri cum încearcă să folosească ieșirile de urgență pentru a scăpa, scrie News.ro.

Doi copii și o persoană din echipajul aeronavei se află printre decedați, conform presei din Rusia.

Foști directori ai France Telecom judecați pentru \'\'hărțuire morală\'\', la 10 ani după ce 35 de angajați ai companiei s-au sinucis CITEȘTE ȘI Foști directori ai France Telecom judecați pentru ''hărțuire morală'', la 10 ani după ce 35 de angajați ai companiei s-au sinucis

Un martor a declarat că ar fi „un miracol” ca cineva să fi scăpat din avion, în aeronava operată de Aeroflot aflându-se 73 de pasageri și cinci membri ai echipajului.

„Există 37 de supraviețuitori -  33 de pasageri și patru membri ai echipajului”, a declarat un oficial al comitetului de investigații, Yelena Markovskaya.

Cinci persoane se află la spital.

Aeroflot  a informat că avionul a fost nevoit să se întoarcă la aeroport „din motive tehnice”, însă nu a oferit mai multe detalii. Unele zboruri au fost redirecționate către alte aeroporturi.

Aeronava, un Superjet-100 Sukhoi, a decolat de la aeroportul Sheremetyevo la ora locală 18:02 către orașul Murmansk. Echipajul a emis un semnal de urgență după ce a detectat mai multe defecțiuni la scurt timp după decolare.

După aterizarea de urgență, motoarele avionului au luat foc pe pistă, a informat Aeroloft într-un comunicat.

„Echipajul a făcut tot ce se putea pentru a salva pasagerii”, care au fost evacuați în 55 de secunde, a precizat compania.

Aeroflot a publicat o listă a supraviețuitorilor care au fost identificați până în prezent, adăugând că va modifica lista pe măsură ce apar noi informații.

Guvenratorul din Murmansk, Andrey Chibis, a declarat, conform rapoartelor, că familiile celor uciși în incendiu vor primi fiecare câte un milion de ruble (15,300 de dolari) iar victimele tratate în spital 500.000 de ruble (7,650 de dolari).

viewscnt
Afla mai multe despre
avion
moscova
flacari
accident