VIDEO Clădirea unui post de televiziune din Kiev, atacată cu lansatoare de grenade

VIDEO Clădirea unui post de televiziune din Kiev, atacată cu lansatoare de grenade
Profit.ro
Profit.ro
scris 13 iul 2019

Clădirea în care își desfășoară activitatea postul de televiziune ucrainean 112.ua a fost ținta unui atac cu lansatoare de grenade, au informat sâmbătă surse oficiale, citate de EFE.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Potrivit unui comunicat al poliției ucrainene, incidentul a avut loc sâmbătă dimineața și nu s-au înregistrat victime, însă autorul atacului nu a fost deocamdată identificat, arată Agerpres.

"Incidentul a fost încadrat drept act terorist și a fost declanșată o operațiune specială a poliției pentru a-l captura pe atacator", se menționează într-o notă pe care poliția a postat-o pe Facebook și în care se precizează că fațada clădirii a fost afectată.

FOTO Facebook a șters sute de conturi și pagini care răspândeau informații false în Republica Moldova. Funcționari guvernamentali, în spatele unora dintre acestea CITEȘTE ȘI FOTO Facebook a șters sute de conturi și pagini care răspândeau informații false în Republica Moldova. Funcționari guvernamentali, în spatele unora dintre acestea

Atacul asupra postului de televiziune se produce după ce 112.ua a cerut forțelor de securitate să asigure protecție angajaților săi pe fondul amenințărilor primite din partea grupărilor radicale care "încearcă să influențeze politica editorială a postului".

Potrivit altor mijloace de informare în masă, atacul are legătură cu recentul anunț al postului 112.ua cu privire la apropiata difuzare a unui documentar controversat intitulat 'Revealing Ukraine' care include un interviu cu președintele rus Vladimir Putin, realizat de regizorul american Oliver Stone.

viewscnt
Afla mai multe despre
kiev
tv
atac
rachete