VIDEO Italia a confiscat impresionanta limuzină blindată a lui Alișer Usmanov, „oligarhul favorit” al lui Vladimir Putin

VIDEO Italia a confiscat impresionanta limuzină blindată a lui Alișer Usmanov, „oligarhul favorit” al lui Vladimir Putin
Profit.ro
Profit.ro
scris 31 mar 2022

Italia a confiscat un Mercedes-Maybach S650 Guard VR10, o limuzină blindată neagră în valoare de 600.000 de euro, ce îi aparține oligarhului rus Alișer Usmanov, unul dintre apropiații președintelui rus Vladimir Putin, relatează Business Insider.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Autoritățile italiene au confiscat limuzina pe insula Sardinia unde Usmanov, un oligarh cu afaceri în minerit și telecomunicații, are un complex imobiliar a cărui valoare este estimată la 17-19 milioane de euro, potrivit cotidianului Corriere della Sera, care a dezvăluit primul informația.

VIDEO PROFIT NEWS TV Bogdan Maioreanu, analist eToro: Va fi destul de greu pentru statele din zona OPEC să crească producția de petrol. Războiul se resfrânge și asupra altor industrii, precum cea a construcțiilor. Nou val de creșteri de prețuri CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT NEWS TV Bogdan Maioreanu, analist eToro: Va fi destul de greu pentru statele din zona OPEC să crească producția de petrol. Războiul se resfrânge și asupra altor industrii, precum cea a construcțiilor. Nou val de creșteri de prețuri

Ziarul local L'Unione Sarda afirmă că și complexul imobiliar din Golful Pevero a fost pus sub sechestru, măsura fiind dispusă de asemenea pentru 6 dintre autovehiculele înregistrate pe companiile Usmanov, scrie Hotnews.ro.

Aceeași sursă relatează că valoarea totală a activelor lui Usmanov confiscate în Sardinia se ridică la 66 de milioane de euro.

Mercedes-Maybach S650 Guard VR10 cântărește în jur de 5 tone și este dotat cu o caroserie blindată și geamuri de 10 centimetri proiectate să reziste exploziilor și atacurilor cu mitraliere.

The Times notează că Mercedes afirmă că acest model poate rezista exploziilor a două grenade simultan.
 

viewscnt
Afla mai multe despre
alișer usmanov
vladimir putin
oligarh