VIDEO O furtună a produs haos în vestul Turciei

VIDEO O furtună a produs haos în vestul Turciei
Profit.ro
Profit.ro
scris 21 mai 2021

O furtună a provocat vineri haos în regiunile de coastă din vestul și nord-vestul Turciei unde a dezrădăcinat copaci și a scufundat numeroase ambarcațiuni.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Cel puțin 60 de bărci și iahturi, inclusiv ambarcațiuni folosite pentru pescuit și scufundări, au fost răsturnate în timp ce altele au fost grav avariate în provinciile Izmir și Balikesir, potrivit media locale.

În imaginile filmate în timpul furtunii și publicate de media locale pot fi văzuți locuitori care încearcă să salveze ambarcațiunile pe cale să se scufunde și valuri mari care mătură un drum de pe coasta districtului Ayvalik din Balikesir, scrie Agerpres.

eMAG a atins nivelul “net zero” al emisiilor de dioxid de carbon pentru operațiunile sale CITEȘTE ȘI eMAG a atins nivelul “net zero” al emisiilor de dioxid de carbon pentru operațiunile sale

Armagan Caylayan, producător de televiziune și locuitor din Ayvalik, a scris într-un mesaj publicat pe Twitter că regiunea se confruntă cu un dezastru de proporții. ''Majoritatea vaselor mari de croazieră s-au răsturnat, iar vântul puternic a smuls stâlpi de electricitate și a spart ferestre'', a spus el, adăugând că numeroși măslini au fost grav afectați.

Cotidianul local Haberturk a relatat că vântul puternic a smuls acoperișuri de pe casele din Dikili, un district din Izmir. Toate serviciile de feribot din provincie au fost sistate din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile.

viewscnt
Afla mai multe despre
furtuna
turcia