VIDEO Rusia recunoaște - și-a bombardat, din greșeală, propriul sat

VIDEO Rusia recunoaște - și-a bombardat, din greșeală, propriul sat
Profit.ro
Profit.ro
scris 2 ian 2024

Ministerul rus al Apărării a recunoscut bombardarea accidentală a unui sat din vestul Rusiei, nu departe de granița cu Ucraina, dar a precizat că nu au existat victime, potrivit AFP.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Rusia a efectuat lovituri masive împotriva Ucrainei marți dimineață, în jurul momentului acestui incident, arată Agerpres.

Ucraina și Ungaria pregătesc o întâlnire între Zelenski și Orban CITEȘTE ȘI Ucraina și Ungaria pregătesc o întâlnire între Zelenski și Orban

Referindu-se la "explozia accidentală a unor muniții" transportate de un avion al forțelor aeriene în jurul orei 09:00 (06:00 GMT), ministerul a transmis agențiilor de presă ruse că o explozie a zguduit satul Petropavlovka, în regiunea Voronej, la 150 km de Ucraina.

"Nu există răniți, dar au fost constatate distrugeri la șapte clădiri", a declarat guvernatorul regional Aleksandr Gusev pe Telegram, adăugând că unii locuitori au fost luați în grijă de centre de primire.

VIDEO Proteste în Serbia: Manifestanții antiguvernamentali au încercat să pătrundă cu forța în primăria Belgradului CITEȘTE ȘI VIDEO Proteste în Serbia: Manifestanții antiguvernamentali au încercat să pătrundă cu forța în primăria Belgradului

Rusia, care s-a angajat într-o campanie intensificată de bombardamente asupra Ucrainei în ultimele zile, a efectuat o nouă rundă de lovituri marți dimineață, omorând cel puțin patru persoane și rănind peste 90 în țara vecină.

VIDEO POATE FI VĂZUT AICI

viewscnt
Afla mai multe despre
rusia
ucraina