VIDEO Un zgârie-nori din Varșovia, cea mai înaltă clădire din Uniunea Europeană

VIDEO Un zgârie-nori din Varșovia, cea mai înaltă clădire din Uniunea Europeană
Profit.ro
Profit.ro
scris 24 feb 2021

Varso Tower, un zgârie-nori din centrul Varșoviei, a devenit cea mai înaltă clădire din Uniunea Europeană, a anunțat marți dezvoltatorul construcției, după ce muncitorii au ridicat un turn cu înălțimea de 80 de metri, iar înălțimea totală a clădirii a ajuns la peste 310 metri, informează Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

În pofida arhitecturii unice a clădirii și a faptului că acum este mai înaltă decât The Shard din Londra și Commerzbank Tower din Frankfurt, o parte dintre planurile ambițioase ale constructorilor au fost încetinite de pandemia de coronavirus, a precizat dezvoltatorul imobiliar HB Reavis, potrivit Agerpres.

Ce faci atunci când fiecare client vrea altceva de la magazinul tău online? CITEȘTE ȘI Ce faci atunci când fiecare client vrea altceva de la magazinul tău online?

Clădirea, preconizată să fie inaugurată în 2022, urmează să fie dotată cu un nivel special pentru panoramă și două ascensoare rapide din sticlă care vor transporta vizitatorii la o viteză de 8 metri pe secundă, potrivit comunicatului de presă.

Cum ajută un copil de 4 ani dezvoltarea unui business online CITEȘTE ȘI Cum ajută un copil de 4 ani dezvoltarea unui business online

Varso Tower este prevăzut și cu spații pentru restaurante și baruri cu vedere înspre centrul Varșoviei, precum și cu spații de închiriat pentru birouri.

viewscnt
Afla mai multe despre
varșovia
varso tower
cea mai înaltă clădire