Vinul de azi: Alira Grand Vin Cabernet Sauvignon 2011

Vinul de azi: Alira Grand Vin Cabernet Sauvignon 2011
scris 18 feb 2020

Prin Gama Grand Vin, ALIRA și-a propus să vina cu vinuri de înaltă calitate, proveniți din strugurii cei mai buni ai podgoriilor sale. Nici nu e de mirare dacă ne gândim la factorii care contribuie la un climat perfect domeniului viticol: Dunărea, soiurile alese și soarele Dobrogei, toate specifice regiunii domeniului Alira. Acestea toate, alături de întreg procesul tehnologic dau vinuri excelente din care producătorul face încă o selecție drastică pentru că doar vinurile cu adevărat speciale ajung în Alira Grand Vin. 

Grand Vin Cabernet Sauvignon 2011 este o astfel de alegere, un vin provenit din a doua recoltă din vie tânără, realizat 100% din Cabernet Sauvignon. Prima dată, vinul captivează prin aromele de mure și mentă, în vreme ce gustul este unul bogat, cu note de lemn dulce, fructe negre și ciocolată amăruie. Taninurile sunt dense, fine și longegive, iar aciditatea ridicată îl face un vin puternic, intens, numai bun de savurat.

Serviți-l la 15-18 grade Celsius, alături de preparate consistente, cum ar fi friptură de prepeliță, tocană de carne, paste cu carne, coaste de porc, pizza, aperitive cu legume la grătar. 

Vinul poate fi cumpărat de AICI.

Material în parteneriat cu Unvinpezi.ro 

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
vin
unvinpezi
cel mai ieftin vin
pret vin
vin ieftin