Vinul de azi: Dealu’ Negru by Jelna Merlot Rose 2019

Vinul de azi: Dealu’ Negru by Jelna Merlot Rose 2019
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 4 mai 2020

Gama Dealu’ Negru, cuprinde și însumează toată priceperea și pasiunea noastră în făurirea vinurilor. Dealu’ Negru, este regiunea colinară ce delimitează via cramei Jelna și unde începe, poate, cel mai celebru fond de vânătoare din Transilvania. De istoria lui se leagă momente însemnate, care și-au pus amprenta asupra trecutului nostru, însuflețite de vinurile acestor coline.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

 
Crama Jelna din județul Bistrița-Năsăud se întinde pe 26 de hectare, aici fiind cultivate soiuri precum Sauvignon Blanc, Fetească Albă, Fetească Regală, Muscat Ottonel sau Pinot Noir.

Vinul de astăzi este un Merlot, de culoarea somonului roz proaspăt, cu nuanțe de petale de trandafir roz. Vinul dezvoltă arome elegante de coacăze negre, căpșuni și grapfruit roșu. Etalează multă corpolență, având o aciditate moderată specifică soiului, fapt care îl plasează în categoria Rose-urilor Gourmet. Având o complexitate deosebită, gustul își continuă călătoria și în post-gust lăsând loc aromelor de coacăze, caramel și mure. 

Vinul poate fi cumpărat de AICI.

Material în parteneriat cu Unvinpezi.ro 

viewscnt
Afla mai multe despre
vin
unvinpezi
cel mai ieftin vin
pret vin
vin ieftin