Vinul de azi: Domaine de Janasse Chaupin Chateauneuf Du Pape 2019 - 95 puncte Decanter

Vinul de azi: Domaine de Janasse Chaupin Chateauneuf Du Pape 2019 - 95 puncte Decanter
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 24 oct 2021

Istoria Domaine de Janasse începe în 1967, atunci când Aime Sabon a venit din armată și a preluat podgoriile de viță de vie ale tatălui său. Câțiva ani mai târziu, în 1973, Aime a reușit să își construiască propria sa cramă și, astfel, a fondat în mod oficial Domaine de Janasse.

Evenimente:
21 martie - Maraton Profit News TV Economia Sustenabila (ediția a II-a) – cu sprijinul: ACUE, Auchan, Liberty, OMV Petrom, Romgaz, Tinmar Energy, Transgaz, Hidroelectrica, Borsec, Nuclearelectrica
26 martie - Maraton Medika TV Inovație în estetică - cu sprijinul: Regina Maria
28 martie - Eveniment Profit.ro IMM (ediția a IV-a) - cu sprijinul: CEC Bank, Raiffeisen Bank, Porsche Finance Group Romania (Sharetoo - Abonamentul Auto), UniCredit Bank, Garanti BBVA și REI Grup

Urmărește-ne și pe Google News

Recomandarea noastră de astăzi, Domaine de Janasse Chaupin Chateauneuf Du Pape 2019, este un vin realizat 100% din struguri Grenache. Într-o frumoasă culoare de roșu granat intens, vinul dezvăluie note de violete și fructe de pădure negre.

Degustați acest vin la 15-17 grade Celsius, cu preparate mai consistente, cum ar fi friptură de căprioară sau alte preparate cu vânat. 

Vinul poate fi cumpărat de AICI.

Material în parteneriat cu Unvinpezi.ro 

viewscnt
Afla mai multe despre
vin
unvinpezi
cel mai ieftin vin
pret vin
vin ieftin