Vinul de azi: Duo by Enira 2018

Vinul de azi: Duo by Enira 2018
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 30 iun 2021

Bulgaria este una dintre cele mai vechi regiuni viticole ale lumii, însă de aproximativ 15 ani vinurile produse aici cu ajutorul tehnologiei moderne au urcat în topul celor mai apreciate vinuri pe plan internațional.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Dintre producătorii de vin bulgari, Bessa Valley, împreună cu brandul său, Enira, se face, de departe, remarcat, cunoscând un succes enorm.

Duo by Enira este un cupaj de Merlot (50%) și Syrah (50%) din struguri culeși și selectați manual. Nasul intens, expresiv, cu cireșe, nuci și vanilie prezintă un echilibru perfect între fructuozitatea Merlotului și aromele calde ale Syrahului. Gustul este corpolent, acompaniat cu eleganță de taninuri fine și aromă de cafea și fum. Duo by Enira poate fi cu ușurință îmbătrânit un timp lung, însă este foarte bun de deschis chiar și acum! 

Vinul poate fi cumpărat de AICI.

Material în parteneriat cu Unvinpezi.ro 

viewscnt
Afla mai multe despre
vin
unvinpezi
cel mai ieftin vin
pret vin
vin ieftin