Malbecul este cel mai emblematic soi de struguri din Argentina. Nativ din sud-vestul Franței, acesta și-a găsit combinația perfectă de soare și climă în Argentina.
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale
Vinificat în mod tradițional, vinul este fermentat la temperaturi controlate între 25 și 30° C. După fermentare, are loc o macerare lungă pentru a se obține un grad ridicat de extract de fruct și o structură completă. După fermentare vinul se învechește timp de 8-10 luni în butoaie de stejar franțuzesc de 225 litri, ciclul 2 de utilizare. Rezultatul un vin de culoare roșu rubiniu cu reflexe de cireș. Buchetul este complex,un amestec de fructe de pădure roșii și arome picante de escarpia și ardei negru. Pe palatin regăsim note delicate de ciocolată și cafea care provin de la baricul de stejar.
Un vin structurat și complex, cu taninuri plăcute, care oferă dulceață și un final lung.
Vinul poate fi cumpărat de AICI.
Material în parteneriat cu Unvinpezi.ro