Localizată la poalele munților Corbières, în inima faimoasei Vai Angly, Franța, crama Mas Janeil se întinde pe o suprafață de 35 de hectare de vită de vie, plantate într-o varietate de soluri.
Vinul de astăzi, Mas Janeil Sans Souffre Rouge 2016, este un cupaj interesant de Grenache Noir (28.5%), Carignan (21.5%) și Mourvedre (28.5%). Puternic, bine conturat, într-o frumoasă culoare de roșu granat, vinul dezvăluie note olfactive de fructe roșii, în special de coacăze și afine, gem de cireșe, dar și ceva tente florale. Matur pe palat, vinul are un echilibru discret între prospețime și taninuri. Postgustul este lung și armonios, marcat și el de acest caracter fructat.
Vă recomandăm degustarea acestui vin la 14/15 grade Celsius, în diverse combinații culinare, de la salate de vară, cârnați și carne afumată până la tapas sau preparate cu legume.
Vinul poate fi cumpărat de AICI.
Material în parteneriat cu Unvinpezi.ro














