Vinul de azi: Series C 2010 - 95 puncte James Suckling, 94 puncte Robert Parker

Vinul de azi: Series C 2010 - 95 puncte James Suckling, 94 puncte Robert Parker
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 30 dec 2019

Fondată în 1996, Vilafonté este deja o cramă cu tradiție în Africa de Sud. Podgoriile de viță de vie se întind în zona Munților Simonsberg, pe o suprafață de 42 ha de teren, oferind anual struguri foarte concentrați, de cea mai bună calitate.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Vilafonte Series C 2010 este realizat din struguri Cabernet Sauvignon (75%), Cabernet Franc (10%), Merlot (10%) și Malbec (5%). Buchetul vinului amintește de fructe de pădure negre, condimente și boabe de cacao, în vreme ce pe palat se simt arome intense și pline, în special de fructe de pădure bine coapte. Finalul este lung și mătăsos.

Se recomandă deguatarea acestui vin la 15-18 grade Celsius, alături de brânzeturi, preparate din carne de miel, vânat și carne de vită. 

Vinul are 95 puncte James Suckling și 94 puncte Robert Parker.

Vinul poate fi cumpărat de AICI.

Material în parteneriat cu Unvinpezi.ro 

viewscnt
Afla mai multe despre
vin
unvinpezi
cel mai ieftin vin
pret vin
vin ieftin