Vinul de azi: Soare Blanc de Noir 2019

Vinul de azi: Soare Blanc de Noir 2019
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 23 mai 2020

Soare Blanc de Noir s-a născut din dorința de a întregi gamă Vinarte cu un vin dintr-un soi exploatat în zona Samburesti în mare parte în varianta lui de origine, roșu.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Astfel, alături de celebrul Soare Roșu, Soare Blanc de Noir întregește acum gama de Cabernet Sauvignon. Vinul alb-verzui este unul bogat în arome, intens, caracterizat printr-o aciditate peste medie, caracteristică soiului Cabernet Sauvignon. Olfactiv, notele variază între cele fructate, de cireșe negre amare, pere, fructe roșii, pere și pepene galben și tente florale. Pe palat, vinul se dezvăluie persistent, proaspăt și savuros.

Vă recomandăm degustarea lui la 7-8 grade Celsius alături de preparate din carne de pasăre, brânzeturi sau mâncăruri cu legume. 

Vinul poate fi cumpărat de AICI.

Material în parteneriat cu Unvinpezi.ro 

viewscnt
Afla mai multe despre
vin
unvinpezi
cel mai ieftin vin
pret vin
vin ieftin