Vinul de azi: Torre Rracina Nero D’Avola 2019 - 96 puncte Luca Maroni

Vinul de azi: Torre Rracina Nero D’Avola 2019 - 96 puncte Luca Maroni
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 23 oct 2021

Sicilia este o binecunoscută regiune viticolă din Italia, cunoscută și sub numele de “Țara Soarelui”. De acolo vine și recomandarea noastră de astăzi, Torre Rracina Nero D’Avola, un vin roșu sec rubiniu.

Evenimente:
21 martie - Maraton Profit News TV Economia Sustenabila (ediția a II-a) – cu sprijinul: ACUE, Auchan, Liberty, OMV Petrom, Romgaz, Tinmar Energy, Transgaz, Hidroelectrica, Borsec, Nuclearelectrica
26 martie - Maraton Medika TV Inovație în estetică - cu sprijinul: Regina Maria
28 martie - Eveniment Profit.ro IMM (ediția a IV-a) - cu sprijinul: CEC Bank, Raiffeisen Bank, Porsche Finance Group Romania (Sharetoo - Abonamentul Auto), UniCredit Bank, Garanti BBVA și REI Grup

Urmărește-ne și pe Google News

Realizat din soiul de struguri Nero D’Avola, vinul aduce în prim plan note fructate și ușor picante. Pe palat, se remarcă aromele bine conturate de fructe roșii coapte și smochine. Finalul este persistent, rotund, cu taninuri bine definite, predominând și aici nuanțele fructate, la care se adaugă cele de vanilie.

Degustați acest vin la 18-20 de grade Celsius, alături de brânzeturi, preparate din carne de vânat, carne la grătar sau carne prăjită.

Vinul poate fi cumpărat de AICI.

Material în parteneriat cu Unvinpezi.ro 

viewscnt
Afla mai multe despre
vin
unvinpezi
cel mai ieftin vin
pret vin
vin ieftin