Vinul de azi: Zâna Purpurie 2017

Vinul de azi: Zâna Purpurie 2017
scris 4 apr 2020

Domeniul Muntean este o nouă casă de vinuri pe piața din România, apărută din pasiunea pentru vinuri a lui Dan Muntean, un pionier al vinului românesc.

Crama este situată în Dealu Mare, una dintre cele mai valoroase regiuni viticole de la noi din țara. Numitorul comun? Dorință de a crea vinuri unice și de a importa nume speciale, de la case cu tradiție în producerea vinurilor din Franța, Chile, Germania, Liban, Spania, Argentina, Italia, Africa de Sud sau Noua Zeelandă. Unul dintre primele vinuri de la Domeniul Muntean este și propunerea noastră de azi. Produs din Cabernet Sauvignon, Zâna Purpurie reușește să combine într-o armonie perfectă notele de fructe coapte cu cele de condiment și piele tăbăcita. Taninurile sunt bine integrate, iar finalul este unul viguros și intens. 

Vinul poate fi cumpărat de AICI.

Material în parteneriat cu Unvinpezi.ro 

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
vin
unvinpezi
cel mai ieftin vin
pret vin
vin ieftin