Werk Property Group, având ca acționar un român emigrat în Austria în 1990, investește 14 milioane euro într-un proiect rezidențial

Werk Property Group, având ca acționar un român emigrat în Austria în 1990,  investește 14 milioane euro într-un proiect rezidențial
scris 22 mar 2018

Dezvoltatorul imobiliar Werk Property Group investește 14 milioane de euro în construcția în Timișoara a Vox Vertical Village, proiect ce va reuni 120 de locuințe amplasate într-o clădire cu 10 niveluri.

Dezvoltarea proiectului va începe în perioada imediat următoare, termenul de finalizare fiind prevăzut pentru sfârșitul anului 2019.

Vox Vertical Village va reuni locuințe cu două, trei și penthouse-uri cu patru camere.

NEPI Rockcastle și-a ridicat substanțial profitul din România. Cel mai scump activ de pe piața locală - Mega Mall. Cât valorează mallul CITEȘTE ȘI NEPI Rockcastle și-a ridicat substanțial profitul din România. Cel mai scump activ de pe piața locală - Mega Mall. Cât valorează mallul

Werk Property Group, dezvoltatorul proiectului, face parte din grupul de companii Werk, care a investit și a construit în ultimii ani în Timișoara peste 800 de apartamente și zeci de mii de metri pătrați de hale industriale, spații hoteliere și de birouri.

Unul dintre acționarii Werk Property Group este omul de afaceri Virgil Tornoreanu, care deține și compania producătoare de software Vox FileMaker Solutions.

Tornoreanu a emigrat în Austria în 1990, unde a făcut studii, a lucrat în construcții și a avut și propria afacere împreună cu un partener. În 2006, omul de afaceri s-a întors în România pentru afaceri, dar nu și pentru a locui aici. El a deschis o firmă IT în România, iar ulterior s-a implicat și în construcții.

viewscnt
Afla mai multe despre
werk property group
apartamente
timisoara