Youni își extinde prezența în România

Youni își extinde prezența în România
Profit.ro
Profit.ro
scris 27 sep 2023

Youni, startup edtech care dezvoltă platforma cu același nume pentru elevii care vor să studieze la universități din străinătate, va deschide al doilea hub educațional din România, în afara Bucureștiului, la Craiova.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

În total, compania va investi în regiunea Oltenia 100.000 de euro în următoarele 12 luni. Până în prezent, compania a investit pe piața din România circa 800.000 de euro.

Fabrica de zahăr Luduș, salvată de la gigantul francez Tereos prin cumpărători apăruți în ultim moment, reîncepe producția. Ce a stat în spate și cum au devenit, în final, fermierii acționari CITEȘTE ȘI Fabrica de zahăr Luduș, salvată de la gigantul francez Tereos prin cumpărători apăruți în ultim moment, reîncepe producția. Ce a stat în spate și cum au devenit, în final, fermierii acționari

În luna mai, compania și-a extins prezența în Asia Centrală prin două noi birouri, în Kazahstan și Uzbekistan.

Totodată, compania are un plan de expansiune până la finalul acestui an în Europa Centrală și de Est. Următoarele două piețe vizate sunt Polonia și Ungaria.

Extinderea în cele două state din Asia Centrală a presupus investiții în valoare de 80.000 euro, majoritatea fondurilor fiind alocate către operațional, HR și marketing.

PROFIT NEWS TV Educație cu Profit – Cornel Ionescu, președinte Asociația Educație pentru Viața Reală: Oameni educați financiar înseamnă oameni mai productivi. E greu să fii bogat într-un sat de săraci CITEȘTE ȘI PROFIT NEWS TV Educație cu Profit – Cornel Ionescu, președinte Asociația Educație pentru Viața Reală: Oameni educați financiar înseamnă oameni mai productivi. E greu să fii bogat într-un sat de săraci

Youni este o companie 100% românească, fondată în 2017 de antreprenorul Andrei Nicolae.

Din 2020, compania a primit investiții în valoare de 2 milioane euro, principalul investitor fiind Early Game Venture (EGV), la care s-au alăturat Simple Capital, ca și angel investors cu experiență în tech.

Fondatorul companiei, Andrei Nicolae, își propune ca, prin intermediul Youni, în următorii 5 ani să ajute 1 milion de elevi să ajungă la universitatea potrivită.

viewscnt
Afla mai multe despre
youni
craiova