PROFIT NEWS TV Radu Constantinescu, co-fondator Qualitance, anunță: Luăm în considerare o nouă emisiune de obligațiuni

PROFIT NEWS TV Radu Constantinescu, co-fondator Qualitance, anunță: Luăm în considerare o nouă emisiune de obligațiuni
Andreea Guţu
Andreea Guţu
scris 27 ian 2022

Radu Constantinescu, co-fondatorul Qualitance, companie de tehnologie și inovație care dezvoltă produse si platforme digitale, anunță, la PROFIT NEWS TV, că emiterea unei noi emisiuni de obligațiuni este o opțiune pe care o ia în considerare, având în vedere că cea precedentă s-a încheiat cu succes, suma totală a subscrierilor ajungând la 1,5 milioane de euro.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

„Am ajuns să înțelegem avantajele finanțării prin bursă. Zona bursei a creat oportunități atât pentru companiile IT, cât și pentru cele din alte domenii”, a precizat acesta.

Finanțarea a fost folosită de Qualitance pentru a-și continua atât expansiunea pe plan internațional, prin creșterea echipei și eventuale achiziții, cât și extinderea portofoliului de clienți. Obligațiunile emise de companie au intrat la tranzacționare în prima parte a anului 2020 pe Sistemul Multilateral de Tranzacționare al Bursei de Valori București.

PROFIT NEWS TV Viorel Manole, Președinte PATROMIL: Nu are sens să ne ascundem. La tehnică militară stau mai bine decât noi bulgarii, sârbii, care au și armate mai mici, și o cultură industrială net inferioară. Undeva am greșit! CITEȘTE ȘI PROFIT NEWS TV Viorel Manole, Președinte PATROMIL: Nu are sens să ne ascundem. La tehnică militară stau mai bine decât noi bulgarii, sârbii, care au și armate mai mici, și o cultură industrială net inferioară. Undeva am greșit!

În prezent, Qualitance, fondată în 2007 de Radu Constantinescu și Ioan Iacob, are peste 200 de angajați în birourile din București, San Francisco, New York și Sydney. Printre clienți, se numără brand-uri precum Ford, Virgin, IKEA, Deutsche Telekom, Johnson & Johnson și News Corp.

Legat de obiectivele financiare, Radu Constantinescu vizează o creștere a cifrei de afaceri tot cu aproximativ 25%, la fel ca și în 2021. 

„Noi am avut o creștere de venituri anul trecut de circa 25%, trend pe care vrem să îl menținem și anii următori, cel puțin la nivelul acesta. Credem că e posibil. Evident creșterea veniturilor presupune și o creștere a echipei și a numărului de specialiști cu care lucrăm. În plan, pentru 2022, este să menținem creșterea cel puțin la nivelul anului 2021”, mai spune antreprenorul.

PROFIT NEWS TV Sorin Ioniță, Președinte Expert Forum, despre greva STB: Mizele sunt mari. Sifonarea de bani, controlarea unor entități cu foarte mulți angajați, care pot fi exploatate politic pentru voturi CITEȘTE ȘI PROFIT NEWS TV Sorin Ioniță, Președinte Expert Forum, despre greva STB: Mizele sunt mari. Sifonarea de bani, controlarea unor entități cu foarte mulți angajați, care pot fi exploatate politic pentru voturi

Recent, Radu Constantinescu a preluat funcția de CEO de la Mike Parsons, care deține această poziție din 2020 și care rămâne alături de companie în calitate de președinte al Consiliului Consultativ și director al subsidiarei Qualitance Australia.

„Contextul pandemiei a făcut ca mobilitatea lui Mike și posibilitatea ca el să fie prezent în România și Europa să fie foarte limitată. Noi am reușit să colaborăm și în formula aceasta, cu Mike în Sidney, însă am simțit nevoia pentru o mai mare simplitate a proceselor organizaționale să realizăm această schimbare având în vedere contextul pandemiei și faptul că Mike nu poate fi prezent mai mult de 1-2 ori pe an în Europa”, a explicat Radu Constantinescu, motivul pentru care a preluat el funcția de CEO al Qualitance.

Qualitance este o companie internațională de tehnologie și inovație care creează produse și business-uri digitale pentru organizații globale și startup-uri.

viewscnt
Afla mai multe despre
mike parsons
qualitance
radu constantinescu
emisiune de obligațiuni
bvb