Ședință predominant verde pe Wall Street

Ședință predominant verde pe Wall Street
Andra Oprescu
Andra Oprescu
scris 6 iul 2022
Indicii bursieri americani au încheiat predominant în creștere ședința de marți, prima din această săptămână, deși au început tranzacțiile pe roșu.
Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.
 
Acțiunile americane au înregistrat o revenire marți după-amiază, în contextul în care temerile legate de o receisune ar putea covinge Rezerva Federală (Fed) să majoreze mai lent dobânzile.
 
Fondul de pensii administrat NN de la Pilonul II taie din investițiile în acțiuni străine, dar include un plasament de aproape 50 milioane lei într-un fond de tranziție energetică lansat de o bancă franceză. Adio, Spania! CITEȘTE ȘI Fondul de pensii administrat NN de la Pilonul II taie din investițiile în acțiuni străine, dar include un plasament de aproape 50 milioane lei într-un fond de tranziție energetică lansat de o bancă franceză. Adio, Spania!

Indicele Nasdaq Composite, cu o pondere mare a companiilor din sectorul tehnologic, a urcat cu 1,75%, la 11.322,24, după ce a deschis ședința în scădere puternică. S&P 500 a crescut cu 0,16%, la 3.831,39, după ce a scăzut cu peste 2% la minimele ședinței. Indicele Dow Jones Industrial Average a închis în scădere cu 129,44 puncte, sau 0,4%, la 30.967,82 puncte, după ce a scăzut cu peste 700 de puncte anterior.

"Piața americană se rezumă în prezent la încorporarea în prețuri a unei încetiniri economice, dar și a faptul că Fed este forțată să majoreze dobânzile într-un astfel de context", a declarat consilierul economic șef al Allianz, Mohamed El-Erian, potrivit CNBC.
viewscnt
Afla mai multe despre
wall street
s&p 500
nasdaq
dow jones
dow
indici sua
fed