Producătorul de camioane AB Volvo a început să concedieze angajați din Rusia și să își restrângă operațiunile

Producătorul de camioane AB Volvo a început să concedieze angajați din Rusia și să își restrângă operațiunile
scris 6 iul 2022

Producătorul suedez de camioane AB Volvo a început să concedieze o parte din personalul său rus și să își reducă operațiunile, dar nu a luat decizia de a părăsi Rusia în totalitate, transmite Reuters.

Firma suedeză a suspendat în februarie toate vânzările, serviciile și producția din Rusia, care anul trecut au reprezentat aproximativ 3% din vânzările nete ale grupului său, scrie News.ro.

ANPC, despre haosul din aeroport: Sunt 73.000 turiști păgubiți și au de recuperat peste 10 milioane euro. Peste 600.000 de călători au făcut reclamații CITEȘTE ȘI ANPC, despre haosul din aeroport: Sunt 73.000 turiști păgubiți și au de recuperat peste 10 milioane euro. Peste 600.000 de călători au făcut reclamații

”În situația actuală, nu este posibil pentru noi să desfășurăm operațiuni în Rusia”, a declarat un purtător de cuvânt, într-un comunicat trimis prin e-mail către Reuters.

”Așadar, am luat decizia de a ne adapta prin reducerea operațiunilor noastre în țară și să începem să reducem numărul de personal”, a spus el, adăugând că conducerea locală evaluează în prezent câți angajați ar fi afectați.

Sediul de producție al companiei din Kaluga, lângă Moscova, va continua să existe, dar în modul inactiv, a spus el.

Fabrica are 600 de angajați și poate produce 15.000 de vehicule pe an.

viewscnt
Afla mai multe despre
volvo
rusia
camioane