Blizzard a renunțat la dezvoltarea unui joc mobil World of Warcraft

Blizzard a renunțat la dezvoltarea unui joc mobil World of Warcraft
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 6 aug 2022

Un joc mobil plasat în universul World of Warcraft a fost anulat de Blizzard, aparent din motive financiare.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

Legendarul producător de jocuri Blizzard a renunțat la crearea unui joc World of Warcraft pentru dispozitivele mobile, deși acesta se afla deja de trei ani în proces de dezvoltare.

Bloomberg susține că decizia a venit ca urma a neînțelegerilor de ordin financiar dintre Blizzard și NetEase, compania chineză cu care Blizzard colaborează pentru publicarea jocurilor în China.

HBO Max și Discovery+ se vor uni într-o singură platformă de streaming CITEȘTE ȘI HBO Max și Discovery+ se vor uni într-o singură platformă de streaming

NetEase a contribuit și la dezvoltarea recent lansatului Diablo Immortal, care, în ciuda criticilor legate de modelul agresiv de monetizare, se bucură de un mare succes.

Blizzard pe de altă parte neagă că la baza deciziei de anulare a jocului ar fi stat neînțelegerile legate de bani pe care le-ar fi avut cu NetEase, dar nici nu spune care a fost problema.

Nume de cod Neptune, jocul mobil anulat de Blizzard trebuia să fie un spinoff al seriei de jocuri World of Warcraft, disponibile pentru PC-uri și console de jocuri. Zona mobilă reprezintă unul din noile focusuri ale companiei americane, după succesul avut cu Diablo Immortal.

viewscnt
Afla mai multe despre
blizzard
joc mobil
world of warcraft