Netflix lansează un site dedicat topurilor de filme și seriale

Netflix lansează un site dedicat topurilor de filme și seriale
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 17 nov 2021

Cele mai populare filme și seriale disponibile pe Netflix sunt prezentate într-un site dedicat, pe baza unui nou sistem, mai relevant, de măsurare.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

Așa cum a promis în octombrie, Netflix trece la un nou sistem de măsurare a popularității conținutului. În loc să mai ia în calcul o vizionare după doar două minute de redare, compania va măsura numărul însumat al orelor de vizionare pe care le adună titlurile și, în funcție de acest criteriu, va stabili topurile de popularitate.

Cum să-ți optimizezi site-ul web CITEȘTE ȘI Cum să-ți optimizezi site-ul web

Topurile de popularitate au, acum, o nouă casă, în afara platformei de streaming. Netflix a creat un site dedicat acestora.

Aici, vor fi afișate topuri săptămânale de popularitate, atât pentru filme, cât și pentru seriale, care vor fi actualizate în fiecare zi de marți.

Cele mai comune înșelătorii la care sunt expuse companiile CITEȘTE ȘI Cele mai comune înșelătorii la care sunt expuse companiile

Vor exista două categorii principale pentru listele de filme și seriale - producții în limba engleză și producții în alte limbi. În dreptul fiecărui titlu va fi afișat numărul însumat de ore de vizionare.

Există și un top al celor mai populare producții din toate timpurile (nu doar din ultima săptămână). Aici măsurarea se face în funcție de performanța din primele 28 de zile din momentul lansării și se aplică o rotunjire la 10.000 de ore.

viewscnt
Afla mai multe despre
netflix
top
filme
seriale