Primele eforturi Netflix în zona jocurilor vor viza platformele mobile

Primele eforturi Netflix în zona jocurilor vor viza platformele mobile
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 21 iul 2021

Netflix a confirmat și oferit primele informații oficiale despre planurile companiei de a se lansa pe zona jocurilor.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

În tradiționala scrisoare trimestrială către investitori, pe lângă rezultatele financiare, conducerea companiei americane vorbește, pentru prima oară, despre posibilitatea dezvoltării jocurilor, ca plus de conținut alături de filme și seriale.

Digitalizarea a devenit o prioritate și pe piața imobiliară. Sectorul proptech este propulsat de pandemie CITEȘTE ȘI Digitalizarea a devenit o prioritate și pe piața imobiliară. Sectorul proptech este propulsat de pandemie

Concret, cei de la Netflix spun două lucruri. Primul este că eforturile companiei pe această zonă se vor concentra pe jocurile mobile.

A doua informație, care, de asmenea, confirmă zvonurile anterioare, este că jocurile vor fi oferite în cadrul aplicației actuale, fără cost suplimentar, alături de filme și seriale. Asta nu exclude viitoare scumpiri ale abonamentelor.

Evoluția Artesana: de la business de familie la unul dintre cei mai mari jucători independenți de pe piața lactatelor artizanale CITEȘTE ȘI Evoluția Artesana: de la business de familie la unul dintre cei mai mari jucători independenți de pe piața lactatelor artizanale

Zvonurile despre planurile Netflix pe zona de gaming au fost alimentate de angajarea recentă a lui Mike Verdu, fostul șef de conținut și jocuri de realitate virtuală și augmentată de la Facebook, care a fost, înainte de a lucra pentru Facebook, șeful diviziei Mobile a Electronic Arts, unde a supervizat dezvoltarea unor jocuri precum Star Wars: Galaxy of Heroes, SimCity BuildIt, Plants vs. Zombies și Sims Free Play.

În ultimul trimestru, Netflix a atras 1,54 milioane de abonați noi și a avut venituri de 7,34 miliarde de dolari.

viewscnt
Afla mai multe despre
netflix
jocuri
filme
seriale
streaming