Alcatel Pixi 3, Galaxy Trend 2 Lite și Huawei Y530 au fost cele mai vândute telefoane în 2015 la EuroGsm

Alcatel Pixi 3, Galaxy Trend 2 Lite și Huawei Y530 au fost cele mai vândute telefoane în 2015 la EuroGsm
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 9 feb 2016

EuroGsm, unul dintre cei mai mari retaileri Români din telecom, a făcut public topul celor mai vândute telefoane pe anul trecut, atât în magazin, cât și online.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

Fără să dea cifre, retailer-ul a anunțat că cele mai bine vândute telefoane anul trecut au fost Alcatel Pixi 3, Samsung Galaxy Trend 2 Lite și Huawei Y530. În categoria highend, fără să reprezinte o surpriză pentru cineva, performerii au fost Galaxy S6 și iPhone 6s.

Pe segmentul telefoanelor ieftine, top 3 al celor mai vândute telefoane în 2015 la EuroGsm este format din Nokia 108, Nokia 225 și Samsung e1200.

În funcție de mediul de vânzare, se observă o diferență între produsele preferate de clienții online și cele alese de cei care au cumpărat din magazin.

Dacă cumpărătorii care au trecut pragul magazinului s-au orientat către produse ceva mai conservatoare și cu o autonomie mai bună, clienții din online au preferat produse de top sau din clasa de mijloc.

Astfel, cei care au cumpărat online au preferat modele precum Nexus 5x, Galaxy S6 și Huawei P8 Lite.

În 2015, la EuroGsm vânzările de smartphone-uri au crescut cu 20% față de anul anterior și o creștere de același nivel este așteptată și în 2016.

EuroGsm este unul dintre cei mai mari retaileri din telecom, activând de 18 ani și având 112 unități deschise în 81 de orașe.

viewscnt
Afla mai multe despre
smartphone
android
ios
smasung
apple
nokia
lg
nexus
nuawei
alcatel