Centrul de agreement pentru "sporturi inedite" Freelo, extins cu încă 2.300 de metri pătrați

Centrul de agreement pentru "sporturi inedite" Freelo, extins cu încă 2.300 de metri pătrați
scris 27 feb 2016

Acționarii companiei KEI Development, care dezvoltă proiectul Freelo, primul centru de agrement din România cu tunel de vânt aerodinamic, au decis cumpărarea unui teren de 2.366 de metri pătrați pentru extinderea complexului pe care îl construiesc în orașul Chitila.

Terenul a fost achiziționat cu 110.000 de euro, potrivit deciziei adunării generale a acționarilor. Pe suprafața nou achiziționată, investitorii pregătesc o nouă facilitate pentru practicarea sporturilor inedite.

“Acționarii companiei își propun să investească în inovații revoluționare, care aduc performanțe extraordinare. (...) Pentru că interesul generat de proiectul Freelo este foarte mare din partea publicului, primim din ce în ce mai multe propuneri de la investitori care înțeleg și apreciază potențialul inovațiilor proiectului Freelo și idei de extindere a atracțiilor inedite pe care le vom oferi publicului.”, a declarat pentru Profit.ro Mihai Zamfir, director general KEI Development.

Un disc cu primele fragmente ale trupei The Beatles, estimat la 10.000 de lire sterline, scos la licitație CITEȘTE ȘI Un disc cu primele fragmente ale trupei The Beatles, estimat la 10.000 de lire sterline, scos la licitație

Proiectul, care se va întinde pe o suprafață de peste 12.000 de metri pătrați, este estimat să fie finalizat în vara acestui an.

Anul trecut, compania a anunțat că proiectul va fi dezvoltat pe o suprafață de 10.000 metri pătrați, în orașul Chitila, lângă București. Complexul va cuprinde tunel de vânt aerodinamic, piscină cu surf și o zonă de relaxare cu piscină semiolimpică, spa, restaurant gourmet, un boutique hotel și zonă de proiecție video în aer liber. La acel moment, investiția în proiect era estimată la 8 milioane de euro.

Fondatorii brandului 7card au vândut 20% din acțiuni către Sodexo CITEȘTE ȘI Fondatorii brandului 7card au vândut 20% din acțiuni către Sodexo

Acționarii principali ai KEI Development sunt Mihail Zamfir, directorul general al companiei, cu 37,40% din acțiuni, francezul Aurélien Marquet, Chief Operationg Officer, cu 40,71%, Bogdan Boeru, Chief Financial Officer, cu 5,33% și Andrei Ion, project manager al Freelo, cu 11,25%.

KEI Development este o societate pe acțiuni specializată în investiții în inovație. Compania reunește persoane specializare în inginerie și cu experiență în operațiuni, management și planificarea investițiilor, cu scopul de a inova și dezvolta noi piețe cu potențial economic ridicat din România și Europa.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
freelo
kei development
centru de agrement
tunel de vant aerodinamic