Alexandru Rădulescu: Galbenul înseamnă aur, prima treaptă a podiumului și victorie! Putem depăși orice adversar!

Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 7 sep 2023

Jurnalistul Alexandru Rădulescu le-a transmis elevilor lui Edward Iordănescu un mesaj motivațional înaintea meciului cu Israel, duel ce poate cântări decisiv în lupta pentru calificarea la EURO 2024.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

”Oamenii află de-a lungul timpului că galbenul înseamnă aur, înseamnă prima treaptă a podiumului, înseamnă victorie! Eu cred totuși că românii au înțeles că galbenul înseamnă poate chiar mai mult decât o victorie. Înseamnă speranță! Și asta se întâmplă de fiecare dată când ajungem pe un stadion, de fiecare dată când ajungem pe o arenă. Asta pentru că sportul ne unește, fotbalul ne unește. Ne-a unit de fiecare dată și ne va uni de fiecare dată.

De-a lungul timpului, când eram copii, am trăit cu Generația de Aur, am trăit cu ceea ce a însemnat Gică Hagi, Gică Popescu sau Dorinel Munteanu. Și ei de fiecare dată ne-au dat speranță, ne-au dat sentimentul că se poate mai mult, iar galbenul ne-a dat de fiecare dată sentimentul că putem depăși orice obstacol, orice adversar, indiferent că este mai puternic decât este echipa noastră națională.”, este mesajul de încurajare pentru ”tricolori” transmis de jurnalistul și prezentatorul Prima TV și Prima Sport, Alexandru Rădulescu.

La meciul România-Israel de sâmbătă, Penny pune la dispoziția spectatorilor de la Tribuna a II-a 16.500 de tricouri galbene pentru suporteri.

Hai, Romania, fii Prima!

viewscnt
Afla mai multe despre
alexandru rădulescu
romania-israel