Antrenorul lui Halep: Simona s-a autoizolat, are simptome medii și sper să se refacă cât mai repede

Antrenorul lui Halep: Simona s-a autoizolat, are simptome medii și sper să se refacă cât mai repede
scris 1 nov 2020

Antrenorul Artemon Apostu-Efremov, care se ocupă și de pregătirea Simonei Halep, a declarat că jucătoarea se simte bine, este în autoizolare și a subliniat că afost surprins că ea s-a infectat cu Covid-19.

"Simona s-a autoizolat, are simptome medii și sper să se refacă cât mai repede. Am fost destul de surprins, pentru că Simona e destul de atentă, grijulie, tot timpul a respectat măsurile, însă, după cum vedem, este acest nou de val de COVID-19 și nu știu când și de unde a luat. Nici ea nu știe. E o realitate cu care trebuie să ne confruntăm și sper că vom trece cu bine prin asta. Nu cred că sunt chestii pe care le poți controla. O luăm ca atare. Nu ne gândim că e ceva negativ sau pozitiv, e o realitate. Important e să treacă cât mai repede și cât mai bine peste acest virus. Apoi, vom începe pregătirea, când va fi gata. Eu cred că am fost testat de 10-11 ori, poate chiar mai mult, plus testele făcute înainte să plecăm, care sunt obligatorii. WTA a impus acest standard ca atunci când ajungi la turneu să ai un test făcut cu 48-72 de ore înainte. Cred că Simona a făcut în jur de 20 de teste de când s-a reluat activitatea", a declarat Artemon Apostu-Efremov, în cadrul emisiunii Așii Tenisului, de la Digi Sport, preluat de News.ro.

Jucătoarea de tenis Simona Halep, locul 2 WTA, a anunțat, sâmbătă, pe rețelele de socializare, că a fost testată pozitiv cu noul coronavirus.

"Bună tuturor, am vrut să vă anunț că am testată pozitiv la COVID-19. Mă autoizolez acasă și mă recuperez bine după simptome ușoare. Mă simt bine... vom trece prin asta împreună", a scris ea, pe Twitter.

Simona Halep, 29 de ani, a decis după Roland Garros, unde a fost eliminată în optimi, să nu mai evolueze la niciun turneu în acest an.

viewscnt
Afla mai multe despre
simona halep infectat covid
simona halep coronavirus