Belodedici și-a reamintit momentele de glorie trăite alături de echipa națională, chiar înaintea partidelor cu Israel și Kosovo: Fotbalul ne unește mult!

Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 8 sep 2023

Belodedici și-a reamintit momentele de glorie trăite alături de echipa națională, chiar înaintea partidelor cu Israel și Kosovo.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

”Cele mai importante trei meciuri la echipa națională au fost, cel cu Țara Galilor, care ne-a calificat la Campionatul Mondial din America, meciul cu Franța la ei acasă, unde am scos un egal foarte greu, dar am scos un egal.

Cu echipa națională la Campionatele Mondiale, cu Columbia despre care toată lumea spunea că o să câștige Campionatul Mondial. Bine au fost mai multe meciuri (n.r. importante), și cel cu Argentina, au fost mai multe de trei, mai multe meciuri bune pe care le-a am avut.

(n.r. întrebare: Ce efect are fotbalul asupra tuturor celor care urmăresc echipa națională?) Fotbalul ne unește foarte mult!”.

La meciul Romania-Israel de sâmbătă, Penny pune la dispoziția spectatorilor de la Tribuna a II-a 16.500 de tricouri galbene pentru suporteri.Hai, Romania, fii Prima!

viewscnt
Afla mai multe despre
belodedici
romania-israel