Elveția - România, astăzi, de la 21:45, la Prima TV

Elveția - România, astăzi, de la 21:45, la Prima TV
Profit.ro
Profit.ro
scris 19 iun 2023

Prima TV transmite astăzi, de la ora 21.45, meciul Elveția - România din preliminariile EURO 2024.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

România are 7 puncte după primele trei meciuri, învingând Andorra cu 2-0 în deplasare, apoi acasă Belarus cu 2-1, iar vineri, egal, scor 0-0, cu Kosovo.

Dan Șucu devine acționar majoritar al FC Rapid București CITEȘTE ȘI Dan Șucu devine acționar majoritar al FC Rapid București

CLASAMENTUL GRUPEI:

Clasamentul grupei:
1. Elveția – 9 puncte
2. România – 7 puncte
3. Israel – 7 puncte
4. Kosovo – 3 puncte
5. Andorra – 1 punct
6. Belarus – 0 puncte

Se califică primele două clasate în fiecare din cele 10 grupe preliminare, urmând ca ultimele 3 locuri să fie decise în martie 2024, în urma play-off-ului Ligii Națiunilor.

Meciul Elveția - România vine cu surprize și activități pentru cei din București. În Parcul Titan a fost instalat un eran unde oamenii pot vedea meciul în aer liber și pot susține echipa națională. Cei mici vor putea lua parte la concursuri și jocuri unde premiile sunt garantate. 

Cove este gazda transmisiunii din parc, iar alături de el vor fi multe alte vedete ale postului. Începând cu ora 17, el va avea mai multe intervenții la Prima TV și Prima News, alături de Diana Bart, Andrei Duban, Daniel Osmanovici, Radu Banciu și Cristi Brancu. Iar la Focus 18 și la emisiunea de după meci i se va alătura și legenda naționalei, Florin Răducioiu. Bucureștenii au deja cu mari emotii pentru ,,tricolori". 

viewscnt
Afla mai multe despre
elveția - românia
prima tv