Dinamo se listează pe platforma de finanțare SeedBlink. „Dinamo permite fanilor și investitorilor oportunitatea de a deveni acționari.”

Dinamo se listează pe platforma de finanțare SeedBlink. „Dinamo permite fanilor și investitorilor oportunitatea de a deveni acționari.”
Profit.ro
Profit.ro
scris 16 iun 2023

Clubul de fotbal Dinamo se listează pe platforma românească SeedBlink, prin care pot fi obținute finanțări de la investitori individuali.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Runda de finanțare va fi deschisă pe 21 iunie, tichetul de investiție începând de la 1.000 euro.

FOTO Transalpina - deschisă circulației CITEȘTE ȘI FOTO Transalpina - deschisă circulației

„Dinamo permite fanilor și investitorilor oportunitatea de a deveni acționari și a susține consolidarea echipei”, este mesajul.

În luna februarie, cum a anunțat atunci Profit.ro, antreprenori din zona fondului de investiții Certinvest și ai mai multor afaceri au cumpărat pachetul majoritar din acțiunile clubului de fotbal Dinamo de la proprietarul Dorin Șerdean.

"Este doar o inițiativă personală a mea, care nu implică companiile", a declarat atunci pentru Profit.ro Eugen Gheorghe Voicu, președinte al Consiliului de Administrație Meta Estate Trust și fondator al Certinvest.

În primăvara anului trecut, Dinamo, cu mari probleme financiare, a retrogradat pentru prima dată în eșalonul secund, dar a reușit să revină în urmă cu puține zile.

Dănuț Lupu, condamnat la închisoare cu executare CITEȘTE ȘI Dănuț Lupu, condamnat la închisoare cu executare

Anterior, în 2021, Tribunalul București aprobase planul de reorganizare a clubului de fotbal Dinamo, reintrat în insolvență, acesta fiind previzionat cu plata în proporție de 100% a datoriilor către creditori în termen de 3 ani.

La acel moment, Dinamo 1948 SA a intrat, la propria cerere, în insolvență. Clubul acumulase din nou datorii, după cinci ani în care a scăpat de acestea tot prin insolvență.

SeedBlink este o platformă specializată preponderent în startup-uri de tehnologie europene, de la faza de precapital inițial până la Seria B, fiind fondată de foștii bancheri Andrei Dudoiu și Ionuț Pătrăhău, alături de antreprenorul Iulian Pădurariu.

viewscnt
Afla mai multe despre
seedblink
dinamo