Liga Profesionistă de Fotbal și eAD Interactive lansează aplicația mobilă LIGA 1 Casa Pariurilor

Liga Profesionistă de Fotbal și eAD Interactive lansează aplicația mobilă LIGA 1 Casa Pariurilor
Profit.ro
Profit.ro
scris 31 ian 2020

Liga Profesionistă de Fotbal și eAD.ro, deținătorul drepturilor mass-media pentru difuzarea meciurilor din Casa Liga 1, lansează LIGA 1 Casa Pariurilor - aplicația mobilă unde utilizatorii vor putea vedea programul tuturor etapelor din acest sezon și vor primi notificări pentru fiecare gol marcat în meciurile LIVE din Liga 1.

Evenimente:
21 martie - Maraton Profit News TV Economia Sustenabila (ediția a II-a) – cu sprijinul: ACUE, Auchan, Liberty, OMV Petrom, Romgaz, Tinmar Energy, Transgaz, Hidroelectrica, Borsec, Nuclearelectrica
26 martie - Maraton Medika TV Inovație în estetică - cu sprijinul: Regina Maria
28 martie - Eveniment Profit.ro IMM (ediția a IV-a) - cu sprijinul: CEC Bank, Raiffeisen Bank, Porsche Finance Group Romania (Sharetoo - Abonamentul Auto), UniCredit Bank, Garanti BBVA și REI Grup

Urmărește-ne și pe Google News

Fotbalul este cel mai iubit sport din România, iar scopul aplicației este de a sprijini dorința microbiștilor de a fi conectați în permanență la acțiunea de pe terenul de fotbal.

FOTO Cristiano Ronaldo a cumpărat cel mai scump apartament din Portugalia CITEȘTE ȘI FOTO Cristiano Ronaldo a cumpărat cel mai scump apartament din Portugalia

„Prin intermediul aplicației, vrem să oferim iubitorilor de fotbal posibilitatea de a vedea oriunde, pe smartphone sau tabletă, golurile marcate la fiecare meci, aproape în timp real.”, a declarat Robert Pongracz, Vicepreședinte al Ligii Profesioniste de Fotbal.

În aplicația LIGA 1 Casa Pariurilor utilizatorii vor putea vedea toate golurile marcate în acest sezon. Aplicația oferă acces ușor la toate etapele de până acum, golurile din fiecare meci putând fi vizionate direct în aplicație prin secvențe video însoțite de informații esențiale precum minutul și marcatorul.

“În faza a doua de dezvoltare a aplicației vom oferi beneficii suplimentare utilizatorilor ei, prin personalizarea experienței. Userii vor putea să-și creeze cont, urmând apoi să aibă acces la informații personalizate despre echipa/echipele favorite: notificări când marchează, pagini de club unde vor găsi ultimele date despre echipe, canale de discuții real-time în timpul meciurilor. De asemenea, vom introduce și o componentă de shop, unde fanii vor putea cumpăra, direct din aplicație, bilete la meciurile din Liga 1, precum și echipamentele echipelor din Liga 1.” a declarat Iulian Sîrbu, Manager de Proiect.

Aplicația mobilă LIGA 1 Casa Pariurilor poate fi descărcată gratuit din magazinele Google Play și Apple App Store.

Lansată în 2015 ca agenție de vânzare publicitate, eAD a decis să intre pe piața drepturilor sportive și a marketingului sportiv doi ani mai târziu, când a preluat drepturile mass-media (TV) ale Casei Liga 1 la fotbal.

Din 2018, compania a început să furnizeze servicii de promovare pe stadioane, semnând contracte cu cluburile de fotbal CFR Cluj, Astra Giurgiu, Poli Iași, FC Botoșani, Hermannstadt, Universitatea Cluj și Petrolul Ploiești. Pe aceste stadioane, eAD vinde exclusiv publicitatea pe sistemele de tip LED amplasate pe primul inel.
Tot din 2018, eAD vinde în exclusivitate și spațiile de publicitate pe televiziunile Look Plus, Look Sport și Profit.ro TV.

Liga Profesionistă de Fotbal este o organizație compusă din cele 14 cluburi profesioniste de fotbal din competiția  CASA Liga 1. Fanii acestui sport sunt, de fapt, principalii beneficiari ai existenței LPF, fie că sunt ai celor mai bune 14 echipe din România sau doar ai fotbalului, în general.

Organizator al principalei competiții fotbalistice interne, dar și având un rol de sindicat al cluburilor, LPF rămâne fidelă principiului că fotbalul este al oamenilor, pentru oameni și în favoarea ideii de fair-play, ca o constantă a întregii sale activități.

viewscnt
Afla mai multe despre
ead.ro.lpf
liga 1