Sportivii români participanți la Olimpiada de la Paris, finanțați din vânzarea unor lozuri speciale. ”Nu există fonduri suficiente”

Sportivii români participanți la Olimpiada de la Paris, finanțați din vânzarea unor lozuri speciale. ”Nu există fonduri suficiente”
Profit.ro
Profit.ro
scris 23 apr 2024

Loteria Română va lansa o serie de 1 milion de lozuri, într-o campanie intitulată ”Team Romania”, iar 30% din sumele încasate vor sprijini participarea sportivilor României la Olimpiada de la Paris, conform unei ordonanțe pregătite de Guvern.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

UPDATE 15,22 Guvernul a adoptat ordonanța, iar lozurile vor fi puse în vânzare în circa 3 săptămâni, potrivit purtătorului de cuvân al Executivului, Mihai Constantin. 

Fiecare loz va costa 5 lei, iar dacă s-ar vinde toată seria de 1 milion de lozuri, atunci pentru sprijinirea sportivilor de la Olimpiadă s-ar strânge 16,6 milioane lei.

Guvernul modifică din nou sistemul de plată prin tichete a activităților casnice. Platforma pentru achiziția tichetelor, funcțională. LISTA activităților vizate și modificările adoptate CITEȘTE ȘI Guvernul modifică din nou sistemul de plată prin tichete a activităților casnice. Platforma pentru achiziția tichetelor, funcțională. LISTA activităților vizate și modificările adoptate

Ordonanța permite tuturor românilor să susțină sportivii ce vor reprezenta țara la Jocurile Olimpice de vară de la Paris din acest an.

Astfel, Compania Națională Loteria Română va lansa o serie de 1 milion de lozuri în campania „Team Romania”, iar 30% din sumele încasate vor merge la Comitetului Olimpic și Sportiv Român, exclusiv pentru a sprijini participarea echipelor naționale ale României la Olimpiadă.

Sancțiuni pregătite în România pentru coruperea funcționarilor străini: Închisoare de până la 7 ani pentru persoane și amenzi uriașe pentru firme CITEȘTE ȘI Sancțiuni pregătite în România pentru coruperea funcționarilor străini: Închisoare de până la 7 ani pentru persoane și amenzi uriașe pentru firme

Potrivit ordonanței pregătite, ”nu există fonduri suficiente în vederea asigurării finanțării participării României la a XXXIII-a ediție a Jocurilor Olimpice de vară - Paris 2024”, iar măsura este necesară ”în scopul eliminării oricărui risc de neparticipare cu consecința prejudicierii imagini României în plan internațional”. 

Delegația României la Jocurile Olimpice de vară de la Paris (26 iulie-11 august) este creditată cu câștigarea a zece medalii, dintre care două de aur, trei de argint și cinci de bronz, conform unul clasamentul virtual publicat de compania de cercetare Nielsen Gracenote.

viewscnt
Afla mai multe despre
loteria
romana
romani
sportivi
lozuri
. guvern
ciolacu
olimpiada
paris