Meciul Ucraina - România pentru calificarea Naționalei U21 la CE 2021, în exclusivitate la Prima TV

Meciul Ucraina - România pentru calificarea Naționalei U21 la CE 2021, în exclusivitate la Prima TV
scris 18 sep 2020

Meciul Ucraina – România pentru calificarea Naționalei U21 la CE 2021, în exclusivitate la Prima TV, în 9 octombrie, de la 18.30.

”Naționala U21 antrenată de Adrian Mutu dispută un meci crucial pentru calificarea la turneul final, pe 9 octombrie, în Ucraina. Microbiștii vor putea urmări partida în exclusivitate pe Prima TV, de la ora 18:30. După parcursul de excepție de la turneul final din 2019, Naționala de tineret este iar în atenția iubitorilor fotbalului din România. Jucătorii lui Adrian Mutu vor încerca să obțină o nouă calificare la un turneu final, iar meciul din Ucraina este de o importanță capitală. Prima TV este televiziunea care va transmite în direct și în exclusivitate partida ce se va desfășura pe 9 octombrie, de la ora 18:30”, anunță un comunicat al postului TV.

Ford investește 700 de milioane de dolari pentru a construi cea mai modernă fabrică CITEȘTE ȘI Ford investește 700 de milioane de dolari pentru a construi cea mai modernă fabrică

România a mai întâlnit Ucraina anul trecut, în meciul tur desfășurat la Ploiesti, obținând o victorie categorică cu scorul de 3-0.

Tricolorii mici se află pe locul 2 în grupa a 8-a, după naționala Danemarcei, cu 16 puncte, în timp ce Ucraina se află în urma României, pe locul 3, cu 7 puncte.
”Tricolorii” speră să participe la un nou turneu final, în 2021, după ce în 2019 Nationala de tineret a ajuns până în semifinalele turneului, obținând astfel și o calificare istorică la turneul olimpic.

Prima TV face parte din Clever Media Network, dezvoltat de Adrian Tomșa, care mai include televiziunea Look Plus, canalele sportive Look Sport, Look Sport 2, Look Sport 3, Look 4K, televiziunile tematice Agro TV, Profit.ro dar și site-urile looksport.rolookplus.rolookmedica.roagro-tv.ro și profit.ro

viewscnt
Afla mai multe despre
ucraina - românia
prima tv