Playerfy caută finanțare pentru dezvoltare

Playerfy caută finanțare pentru dezvoltare
scris 29 iul 2022

Aplicația Playerfy, platformă care oferă iubitorilor de fotbal ocazia de a se întâlni și de a organiza meciuri, vizează strângerea unei finanțări în valoare de 125.000 (suma minimă) până la 200.000 de euro pentru accelerarea dezvoltării companiei.

ULTIMA ORĂ Economia SUA s-a contractat din nou în ultimele trei luni, semnalând, neoficial, începutul unei recesiuni. Powell a transmis însă că nu crede că SUA se află în recesiune CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ Economia SUA s-a contractat din nou în ultimele trei luni, semnalând, neoficial, începutul unei recesiuni. Powell a transmis însă că nu crede că SUA se află în recesiune

„48% dintre fanii sportului rege practică fotbal – zilnic sau de 4, 5 ori pe săptămână, conform GfK. Avem în România peste 700.000 de persoane care iubesc să joace fotbal, de la jucătorii amatori, la cei profesioniști. Vrem să dezvoltăm și să diversificăm funcțiile platformei, dar și să ducem la nivelul superior ștacheta competițională prin organizarea unei ligi oficiale de fotbal amator”, spune Liviu Zorilă, unul dintre inițiatorii aplicației.

Campania de finanțare a fost lansată pe Ronin 

viewscnt
Afla mai multe despre
playerfy
fotbal