Rețeaua World Class redeschide cluburile după închiderea temporară

Rețeaua World Class redeschide cluburile după închiderea temporară
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 21 feb 2024

World Class România anunță redeschiderea cluburilor care au fost temporar închise în urma inspecției ANPC, după remedierea aspectelor identificate.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

După eforturile depuse rapid pentru a răspunde tuturor problemelor ridicate de autorități, World Class își întâmpină din nou membrii în cluburile sale, cu respectarea reglementările necesare, oferind un mediu sigur de antrenamente și o experiență de health & fitness de top. În acest moment, șase din cele șapte cluburi închise au fost redeschise, cinci dintre ele fiind funcționale încă de luni, 19 februarie, iar al șaselea de marți, 20 februarie. Ultimul club închis temporar, World Class Lujerului, va fi redeschis luni, 26 februarie.

Rețeaua World Class redeschide cluburile după închiderea temporară

World Class dorește să mulțumească tuturor membrilor pentru răbdarea și înțelegerea de care au dat dovadă pe parcursul acestui proces. Siguranța și satisfacția lor rămân prioritățile principale ale rețelei de health & fitness World Class, alături de angajamentul de a oferi servicii de cea mai înaltă calitate în toate locațiile, cluburi și piscine.

Rețeaua World Class redeschide cluburile după închiderea temporară

World Class asigură comunitatea că întreaga echipă continuă să lucreze îndeaproape cu autoritățile pentru a asigura respectarea tuturor reglementărilor în vigoare.

World Class Romania este liderul de piață al industriei românești de sănătate, fitness și wellness, având un număr total de 45 de cluburi de sănătate și fitness și 23 de piscine în întreaga țară, cu peste 76.000 de membri. Cluburile World Class oferă servicii la cele mai înalte standarde, facilități de ultimă generație și clase diversificate. World Class este partener pe termen lung al LES MILLS™ - cel mai mare furnizor de concepte de fitness din lume. World Class Romania oferă, de asemenea, un concept premium de club de fitness și lifestyle, numit W, în care membrii pot antrena și relaxa într-un cadru intim și exclusivist.

Rețeaua World Class redeschide cluburile după închiderea temporară

Vectr Holdings este o companie de investiții parte a Conglomeratului African Industries. În România, Vectr Holdings deține companii în domeniul agrobusiness-ului, distribuție de echipamente și mașini agricole, dezvoltare și investiții imobiliare și în industria sănătății și fitness-ului. Vectr Holdings este proprietarul World Class Romania, liderul de piață în industria românească de sănătate și fitness.

viewscnt
Afla mai multe despre
world class
club
sport