Simona Halep vorbește în premieră despre varianta retragerii din tenis

Simona Halep vorbește în premieră despre varianta retragerii din tenis
Profit.ro
Profit.ro
scris 15 dec 2023

Simona Halep a declarat, într-un interviu pentru Euronews, că dacă Tribunalul de Arbitraj Sportiv va menține decizia de suspendare a sa pe patru ani aceasta va însemna sfârșitul carierei sale.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

”Dacă vor fi patru ani nu știu cum mă voi descurca. Probabil că va fi sfârșitul carierei mele. Da. Și pentru ceva ce nu am făcut și nu este din vina mea, este și mai catastrofal.”, a spus Halep, pentru euronews.ro.

FOTO Mesaj inedit de protest pe panourile electronice de pe Autostrada A0 Sud: „Nu plătește facturile!” CITEȘTE ȘI FOTO Mesaj inedit de protest pe panourile electronice de pe Autostrada A0 Sud: „Nu plătește facturile!”

Ea și-ar fi dorit ca Patrick Mouratoglou să iasă mai devreme public pentru a-și asuma răspunderea pentru suplimentul contaminat: ”Mi-a fost greu, pentru că mereu am avut încredere în echipele mele, în echipele anterioare și în toți cei cu care lucrez (...) Încrederea mea este acum un pic zdruncinată.”, scrie News.ro

Euronews România va difuza vineri seară, de la ora 23:30, interviul acordat de Simona Halep jurnalistului Euronews, Tokunbo Salako.

Agenția Internațională de Integritate a Tenisului (ITIA) a anunțat la 12 septembrie că un tribunal independent a suspendat-o pe Simona Halep pentru o perioadă de patru ani, ca urmare a unor încălcări ale Programului Anti-Doping în Tenis (TADP). Simona Halep a făcut apel la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS), iar cazul său va fi judecat în februarie 2024.

viewscnt
Afla mai multe despre
simona halep
tenis