Trucuri despre pariuri live pe tenis

Trucuri despre pariuri live pe tenis
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 12 apr 2019

Știm cu toții că pariurile pe tenis sunt foarte populare în întreaga lume. Și pot fi și profitabile. Dacă intrați pe 10pariuri.ro și pariați la casele de pariuri recomandate de specialiștii acestui site, veți înțelege că merită să pariați pe sportul alb.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
20 mai - Eveniment News.ro: Energy Road - Energie la tine acasă. Parteneri: FPPG
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast

Atunci când vorbim de pariuri pe tenis există un tip de pariu care merită mai multă atenție. Este vorba de pariul live. Datorită meciurilor care au loc în întreaga lume pe tot parcursul anului, există multe oportunități pentru jucători. Sezonul de tenis are doar o scurtă pauză în decembrie, așa că, spre deosebire de cele mai multe sporturi, tenis se joacă 11 luni din 12. Aceasta înseamnă că pot fi făcuți destui bani.

Dar ce trebuie să faceți pentru a profita din plin de pariurile pe tenis? Dacă nu ați plasat niciodată pariuri pe tenis live și nu știți cum să începeți, citiți cu atenție acest articol și veți afla.

Pariuri live pe tenis - Mina de aur a pariorilor

Pariurile live pe tenis nu sunt altceva decât o mină de aur. Odată ce știți ce să faceți, banii ar trebui să apară mai repede decât credeți. Există un motiv bun pentru acest lucru. În timp ce casele de pariuri au o mulțime de timp pentru a-și stabili cotele pre-meci, odată ce un meci este în plină desfășurare, ele se luptă pentru a ține pasul cu acțiunea. Deși casele de pariuri angajează specialiști pentru a le gestiona cotele, aceasta este o provocare cu adevărat mare. Și dacă casele de pariuri încearcă să stabilească cote potrivite pentru ele, aceasta este o oportunitate care poate fi exploatată în pariurile pe tenis.

Deși unele meciuri de tenis pot dura ore întregi, adesea apar momente cheie în meci. Asta înseamnă că fanii care urmăresc acest sport pot adesea să observe aceste momente. Și dacă sunteți destul de rapizi, puteți plasa pariuri live pe tenis astfel încât să nu dați posibilitatea caselor de pariuri să răspundă. Unii jucători sunt cunoscuți pentru faptul că renunță atunci când un meci începe să ia o întorsătură potrivnică lor. Acest lucru este cunoscut în sport ca "tanking". Dacă puteți observa când se va întâmpla acest lucru, puteți faci mulți bani pariind live pe tenis.

Cunoașterea piețelor este o necesitate!

Desigur, pentru a câștiga la pariuri pe tenis, trebuie să cunoașteți piețele. Casele de pariuri au opțiuni de bază, cum ar fi cote care îl consideră câștigător al unui meci sau al unui turneu pe un anumit jucător. Dar cei care sunt dispuși să riște pot fi recompensați cu pariuri cu valoare mai bună. Acest lucru înseamnă mai mulți bani pe termen lung, dezideratul tuturor pariorilor.

Puteți paria pe jucătorul care credeți că va câștiga primul set, pe scor și chiar cât de multe jocuri câștigă un jucător pe parcursul meciului. Acest lucru poate fi avantajos, de exemplu, în cazul în care un jucător este cunoscut drept un starter rapid în jocuri, dar se luptă o perioadă mai lungă pe teren. Piețele de tip handicap sunt o altă zonă în care pariorii cu experiență pot învinge casele de pariuri.  

În pariurile pe tenis, pariurile cu handicap funcționează într-un mod similar ca în cazul celor pe fotbal. Piețele de tip handicap se concentrează pe jocurile pe care un jucător le va câștiga. Deci, dacă credeți că favoritul unui meci va câștiga cu ușurință, puteți opta pentru un handicap de -4,5, de exemplu. Sau dacă credezi că un adversar poate ține piept jucătorulu favorit până la capăt, pariurile de tenis de tip handicap ( +4,5) ar putea fi foarte avantajoase.

Păcăliți cotele

Obținerea celor mai bune cote este o necesitate indiferent pe ce pariați. Dar cum găsiți cele mai bune prețuri oferite? Modalitatea evidentă de a face acest lucru este de a compara cotele de la casele de pariuri. Acest lucru nu poate fi întotdeauna posibil odată ce meciul este în desfășurare, deoarece jocurile de tenis se joacă foarte repede. Dar nu există nicio scuză pentru faptul că nu reușiți să studiați cele mai bune cote înainte de începerea unui meci. Poate fi o diferență surprinzătoare în ceea ce privește cotele oferite de diferite case de pariuri. Acest lucru este valabil mai ales pentru meciurile cu profil redus care nu fac parte dintr-un turneu foarte cunoscut.

Ținând cont de aceste câteva trucuri, intrați pe 10pariuri.ro și pariați la casele de pariuri recomandate. Mult succes!

Decizia ONJN nr. 907/19.05.2016

viewscnt
Afla mai multe despre
tenis
pariuri