Un baschetbalist riscă să piardă peste 17 milioane de dolari pentru că nu se vaccinează

Un baschetbalist riscă să piardă peste 17 milioane de dolari pentru că nu se vaccinează
Profit.ro
Profit.ro
scris 8 oct 2021

Baschetbalistul echipei Brooklyn Nets, Kyrie Irving, riscă să piardă peste 17 milioane de dolari pentru că refuză să se vaccineze.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Primăria din New York a decis că accesul în sălile de sport profesionist (Madison Square Garden, în cazul New York Knicks, și Barclays Center, a celor Brooklyn Nets) este interzis pentru jucătorii care nu sunt vaccinați. Măsura îi vizează pe jucătorii care locuiesc în New York, nu și pe cei ai echipelor oaspete, scrie News.ro.

UTILBEN, povestea unei afaceri de familie care a devenit o companie de succes CITEȘTE ȘI UTILBEN, povestea unei afaceri de familie care a devenit o companie de succes

Astfel, Irving va pierde 381.181 dolari pentru fiecare joc ratat din cauza restricțiilor locale cu privire la persoanele nevaccinate, potrivit ESPN.

În total, Irving ar putea pierde 15,6 milioane de dolari din salariul său pentru sezonul 2021/22 dacă va lipsi de la toate cele 41 de meciuri de pe teren propriu, plus 762.362 dolari pentru că a lipsit de la cele două jocuri de pre-sezon de acasă și încă 762.362 dolari pentru absența lui de la două jocuri disputate la Madison Square Garden.

Săptămâna trecută, NBA a confirmat că jucătorii care nu pot respecta cerințele locale de vaccinare și astfel nu pot juca nu vor fi plătiți pentru meciurile pe care le ratează din cauza statutului lor privind vaccinarea.

Oficialii celor de la Nets speră în continuare că jucătorul va accepta să se vaccineze.

WEBINAR \ CITEȘTE ȘI WEBINAR "EY ÎN DIALOG CU ANAF" Sfaturi pentru susținerea orală a contestației la ANAF, din partea șefului direcției, Alin Ghiurca - O sintetizare și o punctare a elementelor importante ar fi un lucru util din partea contestatarului

"Îmi place să păstrez aceste lucruri în privat. Sunt o ființă umană mai întâi. Evident că trăiesc în această sferă publică, există o mulțime de întrebări despre ce se întâmplă în lumea lui Kyrie și cred că mi-ar plăcea să păstrez acest lucru privat și să mă comport corect cu echipa mea și merg mai departe împreună cu un plan. Evident că nu pot să fiu prezent acolo, astăzi, dar asta nu înseamnă că împing limitele în viitor, pentru a mă putea alătura echipei", a spus Irving, săptămâna trecută, în ziua deschisă presei la clubul Nets.

Kyrie Irving a jucat în 54 de partide pentru Nets sezonul trecut, având o medie 26,9 puncte marcate și șase pase decisive pe meci. Brooklyn Nets începe sezonul la 20 octombrie, la Milwaukee Bucks.
Joi, ESPN preciza că 95 la sută dintre baschetbaliștii din NBA au primit cel puțin o doză de vaccin.

viewscnt
Afla mai multe despre
brooklyn nets
kyrie irving
baschet
vaccin