VIDEO Simona Halep a reușit lovitura anului 2021 în tenis

VIDEO Simona Halep a reușit lovitura anului 2021 în tenis
Profit.ro
Profit.ro
scris 17 dec 2021

Simona Halep a câștigat pentru a doua oară în carieră ancheta WTA pentru "lovitura anului" în tenis. Actualmente pe locul 20 în ierarhia mondială, Simona a reușit execuția într-un meci contra Gabrielei Ruse de la Transylvania Open.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Într-o primă fază, au mai fost nominalizate pentru lovitura anului jucătoarele: Su-Wei Hsieh (16-imi Abu Dhabi), Belinda Bencic (semifinale Adelaide), Bianca Andreescu (optimi Miami), Marta Kostyuk (optimi Istanbul), Garbine Muguruza (optimi Roma), Iga Swiatek (16-imi Eastbourne), Conny Perrin (16-imi Praga), Camila Giorgi (sferturi Montreal) și Magda Linette (16-imi Ostrava), scrie Hotnews.ro.

Dan Fați, CEO și co-fondator Dacris, în top 100 mondial cei mai influenți CEO din office supplies CITEȘTE ȘI Dan Fați, CEO și co-fondator Dacris, în top 100 mondial cei mai influenți CEO din office supplies

Respectiva execuție a avut loc la Transylvania Open, în primul tur, Halep câștigând, scor 6-1, 6-2, duelul cu Gabriela Ruse.

Sportivele au fost împărțite în două grupe, iar acestea au fost câștigate de Simona Halep și Su-Wei Hsieh.

EXCLUSIV Early Game Ventures va lansa al doilea fond de investiții, cu majorări substanțiale de cifre: Următorul unicorn românesc va apărea în mai puțin de 5 ani CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Early Game Ventures va lansa al doilea fond de investiții, cu majorări substanțiale de cifre: Următorul unicorn românesc va apărea în mai puțin de 5 ani

Execuțiile celor două au putut fi votate pe siteul WTA, iar ancheta a fost câștigată de Halep cu 86% din totalul voturilor exprimate.:

Simona Halep a mai câștigat titlul de "lovitura anului" în 2018, pentru o execuție reușită contra jucătoarei Agnieszka Radwanska la Miami Open.

viewscnt
Afla mai multe despre
simona halep
wta
tenis