Asirom și UNIQA vor să asigure RCA și CASCO parcul auto al RATB-ului din Brașov

Asirom și UNIQA vor să asigure RCA și CASCO parcul auto al RATB-ului din Brașov
Adrian Dumitrache
Adrian Dumitrache
scris 14 dec 2021

Compania de transport public local Brasov (RATBV) a primit două oferte pentru asigurarea RCA și CASCO a vehiculelor din parcul auto, polița fiind estimată la 5,2 milioane de lei pentru 12 luni, din care componenta CASCO a fost calculată la 2,86 milioane de lei.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

Asirom a depus ofertă pentru asigurarea RCA (lot 1 al licitației), în timp ce UNIQA vrea să acopere zona CASCO.

CONFIRMARE Renomia SRBA Insurance Broker, controlat de grupul Renomia, cel mai mare intermediar de asigurări din Cehia, a câștigat TAROM, unul dintre cele mai mari conturi din România CITEȘTE ȘI CONFIRMARE Renomia SRBA Insurance Broker, controlat de grupul Renomia, cel mai mare intermediar de asigurări din Cehia, a câștigat TAROM, unul dintre cele mai mari conturi din România

Lotul 1 al licitației vizează 223 autovehicule și remorci, iar asigurare facultativă FULL CASCO cu franșiză 100 euro/eveniment va coperi 140 de autovehicule.

O licitație asemănătoare a fost organizată de RATBV în primăvara acestui an. Câștigătorul procedurii a fost Fast Brokers pentru suma totală de 1,81 milioane de lei pentru 12 luni, de la un estimat de 4,54 milioane de lei.

viewscnt
Afla mai multe despre
ratbv
uniqa
asirom
rca
casco
licitatie
oferte