Bittnet a primit acordul Bursei pentru tranzacționarea obligațiunilor BNET22. Prima zi - pe 28 noiembrie

Bittnet a primit acordul Bursei pentru tranzacționarea obligațiunilor BNET22. Prima zi - pe 28 noiembrie

Frații Logofătu, acționarii principali ai Bittnet

Profit.ro
Profit.ro
scris 22 nov 2017

Bittnet (BNET), integrator IT&C și furnizor de servicii de training IT,  a primit acordul Bursei de Valori București privind admiterea la tranzacționare a obligațiunilor BNET22. 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iunie - Medika TV - Maratonul Sănătății dentare. Parteneri: Corina Dent, Excedent, Maxilomed, Regina Maria Dental Clinics
27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a). Parteneri: Auchan, Kaufland, Liberty Steel
25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar

Emisiunea este formată din 45.000 obligațiuni, cu o valoare nominală de 100 lei, o scadență de 5 ani (până în luna septembrie 2022) și o dobandă anuala de 9%, plătibilă trimestrial.

Prima zi de tranzacționare va fi 28 noiembrie, cu simbolul BNET22.

Grupul TTS, unul dintre cei mai mari operatori de transport din țară, vine pe Bursă. În acționariat - un fost ministru de Finanțe CITEȘTE ȘI Grupul TTS, unul dintre cei mai mari operatori de transport din țară, vine pe Bursă. În acționariat - un fost ministru de Finanțe

Bittnet Systems s-a listat la Bursa de Valori Bu­curești în 2015. În iulie anul trecut, compania a avut prima emisiune de obligațiuni listată de o companie IT din România în urma căreia a atras aproape 1 milion de euro de la 40 de investitori privați.

Anul trecut, Bittnet Systems a înregistrat afaceri de 13,7 milioane de lei, mai mari cu 36% față de 2015, în timp ce profitul net a urcat cu 12% la circa 1,2 milioane de lei.

Acționarii companiei sunt frații Logofătu - 60,19%, antreprenorul Răzvan Căpățînă - 20,41%, persoane juridice – 12,1% și fizice – 7,3%.

Capitalizarea bursieră a societății depășește 34 milioane de lei.

viewscnt
Afla mai multe despre
bittnet
gecad net
preluare
aga
obligatiuni