EXCLUSIV Telekom Romania intră pe zona bancară

EXCLUSIV Telekom Romania intră pe zona bancară
Adrian Dumitrache
Adrian Dumitrache
scris 18 apr 2017

Semnat în august 2015, parteneriatul Telekom Romania Mobile Communications (fost Cosmote) cu banca poloneză Alior își va produce primele efecte în acest an.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie

Detalii vor fi anunțate foarte curând, a declarat pentru Profit.ro Ladislav Petenyi, directorul executiv Strategie, Transformare și Servicii Wholesale din grupul Telekom Romania.

Telekom Romania va servi ca intermediar pentru furnizarea serviciilor financiare ale Alior către clienți persoane fizice și companii, potrivit datelor dintr-un raport publicat de banca poloneză în 2015.

Telekom Romania vrea să intermedieze polițe de asigurare complementare anumitor produse din portofoliu CITEȘTE ȘI Telekom Romania vrea să intermedieze polițe de asigurare complementare anumitor produse din portofoliu

Parteneriatul de pe piața românească continuă cooperarea dintre banca poloneză și T-Mobile, divizia de telefonie mobilă a Deutsche Telekom, care a condus la lansarea T-Mobile Banking Services (T-Mobile Usługi Bankowe) în mai 2014.

Alior Bank a fost înființată la sfârșitul anului 2008 și furnizează servicii pentru aproape trei milioane de clienți, din care peste 120.000 de companii.

Telekom Romania Mobile Communications este al treilea jucător local de telefonie mobilă, cu aproape 6 milioane de clienți.

Operatorul este controlat de grupul elen OTE – 70% și Telekom Romania Communications (fost Romtelecom).

Grupul german Deutsche Telekom deține 40% din OTE.

viewscnt
Afla mai multe despre
telekom
alior bank
parteneriat