Circulație în condiții de iarnă pe mai multe șosele, în special în nordul țării; meteorologii anunță cer noros și ninsori în următoarele ore

Circulație în condiții de iarnă pe mai multe șosele, în special în nordul țării; meteorologii anunță cer noros și ninsori în următoarele ore
Profit.ro
Profit.ro
scris 18 feb 2018

Centrul Infotrafic anunță că, duminică, traficul se desfășoară în condiții de iarnă pe mai multe artere rutiere, mai exact pe cele din jumătatea de nord a țării, unde ninge slab în majoritatea zonelor și mai puternic pe alocuri. Momentan nu există blocaje din cauza condițiilor meteorologice. La rândul lor, meteorologii precizează că în următoarele ore vremea va fi închisă și se vor semnala precipitații, în special sub formă de ninsoare.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

Centrul Infotrafic anunță că nu sunt drumuri cu circulație blocată, dar se circulă în condiții de iarnă pe mai multe artere rutiere, mai exact pe cele din jumătatea de nord a țării, unde ninge slab în majoritatea zonelor și mai puternic pe alocuri.

Steven van Groningen, Raiffeisen Bank: Am acționat cu responsabilitate în chestiunea creditelor în franci elvețieni. N-a fost o situație fericită, dar am plătit pentru ea CITEȘTE ȘI Steven van Groningen, Raiffeisen Bank: Am acționat cu responsabilitate în chestiunea creditelor în franci elvețieni. N-a fost o situație fericită, dar am plătit pentru ea

Pentru a preîntâmpina producerea de accidente rutiere, polițiștii recomandă șoferilor să reducă viteza de deplasare, să circule cu o viteză de maxim 30 km/h în localități și 50 km/h în afara acestora, să aibă autovehiculul echipat cu pneuri corespunzătoare, să păstreze în mers o distanță suficient de mare pentru a putea opri în condiții de siguranță, să nu frâneze sau să vireze brusc și să folosească cu precădere frâna de motor, scrie News.ro.

De asemenea, polițiștii solicită conducătorilor auto să nu efectueze depășiri riscante, să adopte permanent o conduită preventivă la volan și să asigure o bună vizibilitate curățând parbrizul, luneta și geamurile laterale.

La rândul lor, meteorologii anunță că în următoarele ore vremea va fi închisă, cu cer noros și cu precipitații, în special sub formă de ninsoare. Deocamdată, nu au fost însă emise avertizări de fenomene periculoase. 

viewscnt
Afla mai multe despre
conditii trafic
infotrafic