FAN Courier și Poșta Română se bat pe contul RAAPPS pentru livrarea permiselor auto

FAN Courier și Poșta Română se bat pe contul RAAPPS pentru livrarea permiselor auto
Adrian Dumitrache
Adrian Dumitrache
scris 17 aug 2020

FAN Courier și Poșta Română, principalii jucători locali de profil, au depus oferte la Regia Autonomă Administrația Patrimoniului Protocolului de Stat (RAAPPS) pentru livrarea la domiciliul solicitanților a permiselor de conducere și a certificatelor de inmatriculare a autovehiculelor. Cu o durată de doi ani, contractul a fost estimat la 27,31 milioane de lei, fără TVA.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

"Obiectivul licitației este achiziția de servicii de curierat care să asigure livrarea door-to-door a permiselor de conducere și a certificatelor de înmatriculare. Valoarea estimată a contractului se raportează la livrarea a unei cantități de aproximativ 2.400.000 trimiteri/an x 2 ani reprezentând un total 4.800.000 trimiteri", se arată în caietul de sarcini al licitației.

Anterior, furnizorul RAAPPS a fost Poșta Română, care a câștigat un contract în 2017. La licitație s-a înscris atunci și FAN Courier, dar oferta a fost descalificată tehnic.

Trencadis, cu Frank Timiș în acționariat, câștigă un contract la ANI CITEȘTE ȘI Trencadis, cu Frank Timiș în acționariat, câștigă un contract la ANI

FAN Courier este o companie cu capital integral românesc, fondată în 1998 de Adrian Mihai, Neculai Mihai și Felix Pătrășcanu.

În 2006 a devenit liderul pieței românești de curierat, poziție consolidată constant datorită investițiilor și serviciilor cu valoare adăugată noi, introduse permanent.

Compania are circa 50.000 de clienți, majoritatea persoane juridice, peste 6.900 de colaboratori și o flotă auto de aproximativ 4.200 de autovehicule.

Endava România: mai mult business, mai mult profit, mai mulți angajați CITEȘTE ȘI Endava România: mai mult business, mai mult profit, mai mulți angajați

Potrivit datelor publice, FAN Courier a încheiat exercițiul financiar 2018 cu o cifră de afaceri de 147 de milioane de euro. Compania estimează pentru acest an o creștere a afacerilor cu până la 15% față de 2019, când business-ul a atins 166 de milioane de euro, în urcare cu 13% peste rezultatul din 2018.

Cu afaceri de peste 1 miliard de lei în 2019, Poșta Română are peste 23.500 salariați și o rețea teritorială de aproximativ 5.600 de unități. Compania este controlată de Ministerul Comunicațiilor – 93,52% și Fondul Proprietatea – 6,48%.

viewscnt
Afla mai multe despre
fan courier
posta romana
raapps
permise auto
licitatie
servicii postale
oferte