Agricover Credit prelungește cu Garanti Bank o linie de credit și împrumută 15 milioane de lei

Agricover Credit prelungește cu Garanti Bank o linie de credit și împrumută 15 milioane de lei
scris 3 aug 2020

Agricover Credit IFN, divizia de finanțare a grupului Agricover, controlat de omul de afaceri iranian Jabbar Kanani, unul dintre principalii jucători pe piața locală agricolă, a prelungit cu un an o linie de credit de 47 milioane de lei de la Garanti Bankcontractată în 2019. De asemenea, compania a semnat cu banca pentru un credit de 15 milioane de lei.

Recent, Agricover Credit a primit o nouă finanțare, de 12,5 milioane de euro, de la Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BERD) și Banca Europeană de Investiții (BEI).

DECIZIE Nouă obligație impusă producătorilor și comercianților: Limită de acizi grași în alimente CITEȘTE ȘI DECIZIE Nouă obligație impusă producătorilor și comercianților: Limită de acizi grași în alimente

Agricover Credit IFN este prima instituție financiară din România care furnizează produse financiare exclusiv fermierilor din sectoarele vegetal și zootehnic. 

Grupul Agricover Holding, din care face parte și Agricover Credit IFN,  are peste 1.000 de angajați și servește circa 5.700 de clienți fermieri.

viewscnt
Afla mai multe despre
garanti bank
agricover
imprumut
finantare
fermieri