FOTO Tentativă de înșelăciune în numele Direcției Generale Antifraudă Fiscală

FOTO Tentativă de înșelăciune în numele Direcției Generale Antifraudă Fiscală
Profit.ro
Profit.ro
scris 14 iun 2024

O tentativă de înșelăciune în numele Direcției Generale Antifraudă Fiscală a fost semnalată, după ce mai multe persoane au reclamat că au primit e-mailuri prin care li se cere plata unei garanții de 1.000 de euro pentru a beneficia de o sumă de bani, anunță Agenția Națională pentru Administrare Fiscală (ANAF).

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie

”Mai mulți contribuabili, persoane fizice, au semnalat că primesc emailuri de la ANAF prin care li se solicită achitarea unei garanții în cuantum de 1000 de euro, pentru a beneficia ulterior de o sumă de bani. Atenție! Acest email este o tentativă de înșelăciune și nu trebuie să îi dați curs! Precizăm că ANAF nu solicită garanții în vederea premierii contribuabililor”, a transmis ANAF.

Ungaria va plăti amenda CJUE, dar într-un mod care \ CITEȘTE ȘI Ungaria va plăti amenda CJUE, dar într-un mod care "să facă să doară" Bruxellesul, spune Orban

E-mailul la care se face referire cuprinde, de asemenea, elemente incoerente, cu greșeli gramaticale și promisiuni nereale.

”Reamintim că ANAF comunică securizat prin serviciul Spațiul Privat Virtual, pus la dispoziția contribuabililor, gratuit, care a fost creat și dezvoltat tocmai pentru o comunicare sigură cu instituția. De asemenea, contribuabilii pot obține informații fiscale cu caracter general la CALL CENTER ANAF 031.40.39.160”, au menționat reprezentanții instituției.

FOTO Tentativă de înșelăciune în numele Direcției Generale Antifraudă Fiscală
viewscnt
Afla mai multe despre
dgaf
inselaciune