Gigantul indian Infosys continuă dezvoltarea în România și deschide un centru de securitate cibernetică

Gigantul indian Infosys continuă dezvoltarea în România și deschide un centru de securitate cibernetică
Adrian Dumitrache
Adrian Dumitrache
scris 29 iul 2019

Furnizorul de servicii de IT și consultanță Infosys, una dintre cele mai mari companii de outsourcing din India, deschide un centru de securitate cibernetică în București, o extindere a serviciilor furnizate prin intermediul unui centru de inovație digitală, inaugurat în luna martie a acestui an.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

Centrul de securitate cibernetică va furniza servicii complete de monitorizare și protecție cibernetică în timp real, 24/7, pentru a sprijini companii europene și globale în demersul lor de transformare digitală.

Testarea rețelei IT a BNR la atacuri cibernetice, estimată la peste 1 milion de lei CITEȘTE ȘI Testarea rețelei IT a BNR la atacuri cibernetice, estimată la peste 1 milion de lei

Compania indiană este prezentă pe plan local din 2008, prin intermediul Infosys Consulting SRL, deținută 100% de Infosys Consulting Holding AG din Elveția.

În 2018, potrivit www.termene.ro, subsidiara locală a Infosys a avut 65 de angajați și a consemnat afaceri de 20,03 milioane lei, dublu față de anul precedent, și un profit net de circa un milion de lei, similar anului 2017.

Infosys a fost înființată în iulie 1981 în India și are sediul la Bengaluru. În 2018, veniturile gigantului indian au atins 11,31 miliarde de dolari.

viewscnt
Afla mai multe despre
infosys
centru
securitate cibernetica
bucuresti
romania
inaugurare