FOTO 97% grad de satisfacție în fashion-ul bărbătesc – cine a reușit?

FOTO 97% grad de satisfacție în fashion-ul bărbătesc – cine a reușit?
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 27 iul 2020

În timp ce în industria fashion media gradului de satisfație se învârte în jurul valorii de 85%, SARTO bespoke, unul dintre puținele ateliere autentice de croitorie pentru bărbați reușește să atingă un spectaculos 97%, în urma unui audit intern. Cum a reușit un brand românesc să obțină această performanță?

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iunie - Medika TV - Maratonul Sănătății dentare. Parteneri: Corina Dent, Excedent, Maxilomed, Regina Maria Dental Clinics
27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a). Parteneri: Auchan, Kaufland, Liberty Steel
25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar

La baza strategiei se află trei piloni: Clientul, Brandul, și Industria.

INDUSTRIA

În cadrul industriei de modă masculină, SARTO bespoke nu reprezintă doar un magazin de haine bărbătești, ci este un atelier autentic de croitorie, ce ofertă promisiunea calității. Reușita în acest domeniu competitiv are la bază pasiunea, dedicarea și profesionalismul specialiștilor: maiștrii croitori cu o experiență de peste 30 de ani și consilieri cu activitate de peste 10 ani în domeniu.

FOTO 97% grad de satisfacție în fashion-ul bărbătesc – cine a reușit?

Standardele de calitate SARTO, care sunt considerabil peste media pieței, sunt atinse datorită producției controlate, în atelierul propriu, ceea ce scade semnificativ rata de eroare. Produsele bespoke sunt construite de la zero, pe un tipar conceput în funcție de caracteristicile corpului clientului.

Întregul proces de realizare a unui costum bespoke presupune aproximativ 60 de ore de manoperă, iar clienții ce vin în showroom-ul SARTO îl pot vedea pe maistrul croitor la masa de lucru, în timp ce construieste tiparul pe țesătură sau taie cu foarfeca toate componentele viitorului costum. Acesta este un aspect semnificativ într-o industrie în care companiile vând doar conceptul de croitorie, fără a avea o echipă proprie de croitori sau fără a controla procesul de producție.

FOTO 97% grad de satisfacție în fashion-ul bărbătesc – cine a reușit?

În cazul costumelor made to measure ce presupun modificarea unui tipar standard în funcție de măsurătorile efectuate individual, SARTO lucrează cu un furnizor din Europa de Vest la cele mai înalte standarde, iar rezultatul final este o îmbinare între un mod de producție tehnologizat și personalizarea ce definește conceptul ce stă la baza SARTO.

 

FOTO 97% grad de satisfacție în fashion-ul bărbătesc – cine a reușit?

De-a lungul celor 10 ani de experiență în domeniul vestimentației bărbătești, SARTO a reușit să se perfecționeze în mod constant și în același timp să identifice limitele impuse de minuțiozitatea croirii costumului perfect. Astfel a ajuns la o abordare transparentă cu privire la rezultatul final. Clienții sunt atent informați de către consilieri, și nu le este niciodată promis un lucru ce nu se poate realiza, pentru a garanta obținerea unei piese vestimentare în completă conformitate cu așteptările acestora.

FOTO 97% grad de satisfacție în fashion-ul bărbătesc – cine a reușit?

Calitatea țesăturilor fine, experiența personalizată, atenția acordată detaliilor și concentrarea pe dorințele clientului au făcut ca SARTO să se detașeze de alte ateliere de modă masculină și să se plaseze în topul industriei, făcându-l alegerea ideală pentru bărbatul modern și rafinat ce vrea să iasă în evidență prin vestimentația sa.

Pe langă tot ce ține de client, compania își concentrează eforturile și atenția pe alte 2 componente esențiale în acest business: Brandul și Clientul.

viewscnt
Afla mai multe despre
sarto bespoke
costume barbatesti